IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Demokrate drugome jamu kopale, sami u nju upali… (foto)

Demokrate, preciznije “balkanski špijuni“ političke scene Crne Gore, koji su uhvaćeni u sramotnoj raboti prisluškivanja privatnog razgovora dvoje ljudi, danima hoće DPS da uvuku u svoje blato…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti…četvrtak, 27.05. 2021…11. 59 … DPS: Demokrate drugome jamu kopale, sami u nju upali… (foto)

Shvatamo da vam je pozicija nezgodna jer ne samo što je nezakonito, nego je i bijedno špijati i denuncirati, ali ćete morati da snosite moralne i pravne posljedice za to nedjelo, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Uzalud je kako navode svaka zamjena teza, komično je izigravanje žrtve i sramno podnošenje prijave protiv osobe čija su prava ugrozili.

“Samo neko neznaven, a moramo dodati i glup, mogao je da vas savjetuje da pojas za spašavanje tražite u podnošenju krivične prijave zbog- privatnog mišljenja. Lijepo pred čitavom javnošću pokazali kako vi vidite demokratiju i slobodu u Crnoj Gori – i hvala vam na tome. Uzalud se pravite, kako nijeste svjesni onoga što ste uradili. Patetično naricanje nad sopstvenom sudbinom , i vječito izigravanje žrtve. Pleli ste špijunsku mrežu, okliznuli se i sami u nju pali, tako da svo ovo batrganje, samo otkriva ko ste i šta ste”, naglasili su iz DPS-a.

Čitaj još:   LJETO OVE GODINE MALO PORANILO: Danas i sutra sunčano, temperatura do... (foto)

Poručili su Demokratama da ne pričaju o nacionalizmu.

“Perjanice vaše stranke su ljudi koji proklinju neistomišljenike, diskriminatorski, podstaknuti mržnjom poručuju kome je mjesto na Lovćenu a kome ne. Vaši osnivači su, kad su bili malo mlađi i naoštreni da zatiru sve što nije na liniji najgoreg šovinizma, osnivali su Sedmi bataljon i regrutovali pripadnike te zloglasne formacije.

Kada već pravite paralele sa Šešeljem, nadamo se da vam je jasno da je u istoriji ovih prostora jedino on devedesetih uradio nešto toliko nečasno što i vi – podnio krivičnu prijavu protiv novinara “Vremena” iz sličnih razloga. Tako da bi se reklo kako ste vi baš na njegovom “pravom putu”, ističe se u saopštenju.

Poručuju da se “nečasni špijunski opus Demokrata, da sažeti u izreci – ko drugome jamu kopa sam u nju upadne”.

“Trenutno ste u jami sramote i špijuniranja, a to što više iz nje tražite i zapomažete, mijenjate teze i pokušavate da se vadite na DPS, to vam je položaj teži”, zaključuje se u saopštenju DPS- a...

izvor Kodex.me

Čitaj još:   DPS: "Vijesti" šire laži, novinarstvo pretvorili u najniže propagandno djelovanje... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more