IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prijetnje i Anteni M: Bombu ću vam bačiti, a tebe ću Šukoviću da kidnapujem i mučim satima… (foto)

Ministarstvo i policija nijesu se oglašavali ovim povodom…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… četvrtak, 27.05. 2021…00. 59 … Prijetnje i Anteni M: Bombu ću vam bačiti, a tebe ću Šukoviću da kidnapujem i mučim satima… (foto)

Nakon što je Antena M objavila prijetnje koje je dobio jedan od najcjenjenijih novinara u regionu Dragan Bursać, od iste osobe stigle su prijetnje glavnom i odgovornom uredniku Antene M Darku Šukoviću i redakciji.

“I ti si na spisku Šukoviću. Čisto da znaš. Samo ću tebe da kidnapujem i mučim satima. Bombu ću vam tamo bačiti. Marko Aprcović, glavom i bradom”, napisao je Aprcović u poruci koju je poslao zvaničnoj Facebook stranici Antene M.

Bosansko-hercegovački novinar Dragan Bursać dobio je sinoć prijetnje smrću. On je saopštio da će napad prijaviti MUP-u, Udruženju novinara BiH i crnogorskim kolegama. Profesorica i građanska aktivistinja NVO “Forum slobodnih građana Luča” Maja Miličković, kazala je da je Upravi policije Crne Gore na čijem čelu je Zoran Brđanin prijavila osobu koja je prijetila smrću Bursaću, a analitičar CdM-a Ljubomir Filipović jasno poručuje-prijetnje Bursaću ne smiju se tolerisati.

Čitaj još:   KO JE UPUCANI ZVICER: Godinama izmiče policiji od ubijenih se opraštao čituljama i stihovima... (foto)

“Ja sam mrtav ozbiljan, ubiću te priviriš li ikad u CG. Metak u glavu, pozdrav”, navodi se u prijetnji koja je upućena sa profila koji je potpisan sa Marko Aprcović.

Bursać je u izjavi za Radiosarajevo.ba potvrdio da je noćas primio eksplicitne prijetnje smrću iz Crne Gore.

“Zaprepastila me je otvorenost i namjera i odlučnost osobe moja stoji iza ovog profila. Zaista ne znam o kakvom profilu ličnosti se radi, što u krajnjoj instanci i nije moj posao”, istakao je Bursać.

Analitičar CdM-a Ljubomir Filipović jasno poručuje-prijetnje Draganu Bursaću ne smijemo tolerisati.

“Ovakvo ponašanje i sadržina prijetnji govore o radikalizaciji u društvu za koje su odgovorni Srbija, ova vlada, partije i organizacije koje ih podržavaju, i zvaničnici srpske crkve u Crnoj Gori”, naveo je Filipović na Facebooku.

Ministarstvo i policija nijesu se oglašavali ovim povodom.

Čitaj još:   SKANDAL: Spajić saglasan sa DAROM sa SMOKOVCA oko SREBRENICE...

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more