IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poslanica Skupštine Crne Gore Aleksandra VUKOVIĆ: Došlo je vrijeme da kvazi vlada položi račune… (foto i video)

Aleksandra Vuković je na konferenciji za medije rekla da je ”'košmar u kojem Crna Gora živi” započeo Sporazumom tri koalicije potpisanim 9. septembra đe je zapisano: ”Nova vlada neće sprovoditi revanšizam na političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… utorak, 01.06. 2021…11. 49…Poslanica Skupštine Crne Gore Aleksandra VUKOVIĆ: Došlo je vrijeme da kvazi vlada položi račune… (foto i video)

Poslanica DPS u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković je na konferenciji za medije rekla da je: ”Nova vlada neće sprovoditi revanšizam na političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi”.

 “Nakon pola godine nerada ova kvazi vlada mora položiti račune”, rekla je Vuković…

Govoreći o izmjenama Zakona o obrazovanju ona je rekla da onaj koji je u Skupštini glasao za ovaj zakon odgovoran za to što 380 zaposlenih ostaje na ulici.

”Jasno je, crkvena i apostolska vlada ne može da se posveti dok se ne osveti suverenistički orijentisanim građanima, jer je za njih ona svetogrđe.”

Čitaj još:   U SRBIJI 8.000 GRAĐANA U SAMOIZOLACIJI!!!

“Mi branimo ljudska prava i borimo se protiv diskriminacije i za to da niko ne ostane bez hljeba samo zato što nije učestvovao na litijama. Obavijestićemo sve naše evropske partnere. Nikad više dizanje prsta, navodno u ime krsta! Vrijeme je da se ovoj Vladi kaže dosta”, rekla je Vuković.

izvor Standard.co.me