IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDOMIR JOVANOVIĆ- Demolirao lokal brze hrane Pončo na Novom Beogradu… (foto)

Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom činu, a navodno su posjetioci lokala bili u šoku kada su vidjeli šta im se dešava pred očima…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti… četvrtak, 03.06. 2021 …00. 49…ČEDOMIR JOVANOVIĆ- Demolirao lokal brze hrane Pončo na Novom Beogradu… (foto)

Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto prije 22 sata demolirao je jedan lokal brze hrane na Novom Beogradu, prenosi “Kurir”.

Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom činu, a navodno su posjetioci lokala bili u šoku kada su vidjeli šta im se dešava pred očima…

Očevici su ispričali da je Jovanović, pošto se posvađao sa radnicima, uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u paramparčad. Policija je na licu mjesta.

Čitaj još:   BALŠA Knežević- TROGODIŠNJI PAKAO ’’OSLOBOĐENJA’’: Većina od 30. avgusta ne postoji, ostala je samo želja da Crna Gora postane ’’failed state’’... (foto)

Policija je brzo stigla na lice mesta, obavila je razgovor sa Jovanovićem, koji je zatim odvezen džipom interventne jedinice. Za njim je krenula i njegova žena, u pratnji advokata.

Lidera Liberalno demokratske partije u poslednje vrijeme, prate nevolje i to budući da je prošle godine učestvovao u još jednom skandalu. Tada je i to reketom pretukao vlasnika Klinike fizikalne terapije na Novom Beogradu…

izvor Direktno.rs

ČEDA TVRDI DA DODIK BULAZNI: “DOLAZAK U POTOČARE ZA MENE JE EMOTIVNIJI NEGO NA GROBLJE GDJE SU MI RODITELJI…

Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalnodemokratske partije Srbije, i ove godine je Read more

Čitaj još:   ČEDO JOVANOVIĆ: Dodik na vlast došao na američkom tenku završio pod Putinovim kišobranom... (foto)
ČEDO Jovanović: “Vjerice, napusti skupštinsku klupu”…

Predsjednik LDP Čedomir Jovanović je ocjenio da je Radeta anticivilizacijskim Read more