IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ SRBIJE: Grad u dimu, odjekuju eksplozije… (foto)

Sve vatrogasne ekipe su na terenu, čitav grad je obavijen dimom i čuju se snažne eksplozije…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, vijesti…petak, 04.06…00. 49… UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ SRBIJE: Grad u dimu, odjekuju eksplozije… (foto)

STRAVIČNE SCENE U NIŠU: Ogroman požar, cio grad u dimu, ODJEKUJU EKSPLOZIJE…

Večeras nešto poslije 20 sati izbio je veliki požar u stovarištu građevinskog materijala kod sela Mramor na 10 kilometara od Niša.

Sve vatrogasne ekipe su na terenu, čitav grad je obavijen dimom i čuju se snažne eksplozije. Za sada nije poznato kako je došlo do požara ni da li ima povrijeđenih, policija je na terenu i izolovala je cijelo to područje, javlja Kurir.

Vatrogasno- spasilačka brigada Niš je u 19: 58 primila dojavu da u naselju 9. maj gori magacin. Na licu mjesta 8 vatrogasaca-spasilaca sa 8 vozila iz Niša, Aleksinca, Doljevca, Svrljiga i Prokuplja. Ukupno 18 vatrogasaca sa 8 vozila.

Površina magacina još uvijek nije utvrđena ali se pretpostavlja da je površina oko 3000 kvadratnih metara.

Čitaj još:   SKANDIRALI- "KUPITE VAKCINE, Forto nas je slagao, tražimo da nas zatvore i isplate obećane naknade..." (foto)

Više firmi koristi magacinski prostor, brza posta Beks, kao i firme za vodoinstalaterski i građevinski materijal.

Gašenje je u toku i za sada nema izvještaja o povrijeđenima i o materijalnoj šteti koja je pričinjena.

Samo selo odnosno taj dio prigradskog naselja prekrio je gust crni dim. Policija je zaustavila saobraćaj na jednom dijelu puta ka ulasku u selo.

Za sada je sigurno da je milionska šteta, a uzrok će se znati nakon istrage…

izvor agencije

ANDREJ Nikolaidis: “Milatović i njegov pajtaš Spajić su srpski nacionalisti, JAKOV će biti oprezan i uljudniji u izjavama o BiH, dok potpuno ne završe posao srbifikacije Crne Gore” (foto)

Milo Đukanović je dobio najviše glasova u prvom krugu izbora Read more

Čitaj još:   POLITIČKI ANALITIČAR- RANKO Đonović: Uvjeren sam da će vlast na Cetinju formirati oni kojima je Crna Gora svetinja... (foto)