IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI TRAGEDIJE: Petogodišnji dječak umro u zaključanom automobilu? (foto)

U zaključanom automobilu je umro petogodišnji dječak…

KNIN: Regija, Crna Hronika, vijesti… srijeda, 09.06.2021…10: 29… DETALJI TRAGEDIJE: Petogodišnji dječak umro u zaključanom automobilu? (foto)

Tijelo nesretnog dječaka pronađeno je na parkiralištu u Jovićevoj ulici. Riječ je o petogodišnjaku iz Knina. Smrt djeteta u zaključanom autu šokantna je sama po sebi, ali još su, kako prenose hrvatski mediji, šokantniji detalji tragedije.

Kako se moglo saznati, otac, majka i dječak ujutro su od kuće krenuli automobilom. 

Otac, inače vojnik, majku je odvezao na posao, a potom je, prije nego što ode na posao, trebao odvesti sina u vrtić. No, dječak nije stigao u vrtić. Zasad se pretpostavlja da je otac otišao na posao i ne shvativši da dječaka koji je spavao na zadnjem sjedištu automobila, nije odvezao u vrtić i da je on još u automobilu.

Parkirao je auto na parkiralištu i otišao u kasarnu, a dječak je ostao na zadnjem sjedištu automobila, zaključan. Temperatura je jučer u Kninu išla preko 28 Celzijevih stepeni u hladu. 

Zasad još nije poznato da li se dječak probudio i je li pokušavao pozvati pomoć, ali se zna da se nedaleko od mjesta na kojem je automobil bio parkiran, odvijaju radovi, gradi se zid. Sve to stvara popriličnu buku pa je moguće i da dječaka niko nije čuo. BMW ima i zatamnjena stražnja stakla pa dječaka, mada se tek nekoliko metara od mjesta na kojem je bio automobil nalaze kontejneri za smeće, očito niko nije ni vidio. 

Čitaj još:   Policajci upali na svadbu, pisali prekršajne prijave mladoženji, komšije ga tužile...

Jedan mali život se ugasio, nažalost, i sam sam potresen. To je velika tragedija za cijeli grad. Mi smo mali grad i ovakve stvari nas jako pogađaju. Sazvao sam pročelnike i dao nalog da se za sutra pripremi dokumentacija potrebna za proglašenje dana žalosti – rekao je gradonačelnik Knina Marijo Ćaćić.

Oko 15 sati, majka je došla po dječaka u vrtić, ali tamo ga nije bilo.

Vaspitačica je rekla da u vrtić nije ni došao. Majka je nazvala supruga, ali on je bio uvjeren da je dječaka ostavio u vrtiću pa su se čak i pregledavali snimci nadzornih kamera. 

Kada je shvatio da dječak nije u vrtiću, otac je otrčao prema autu, otključao ga i pronašao sina bez svijesti. Pokušao ga je reanimirati, ali dječaku više nije bilo spasa.

Otac se, kako su za “Index” izjavili Kninjani, naposljetku kod automobila srušio u nesvijest. Nad njim policija provodi kriminalističko istraživanje.

Čitaj još:   UŽAS Perovićevih ,,četnika antifašista“: Hvale se pokoljem 8.200 đece, žena i staraca muslimana ... (foto)

Oko 16 sati, stigle su i hitne službe. Konstatirana je dječakova smrt, a policija je započela uviđaj. 

Izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more