IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Predsjednik SDP- a Raško Konjević: Pitao Bratićku, šta misli o presudi, da li je Mladić zločinac ili heroj? (foto)

Predsjednika SDP-a Raška Konjevića zanimalo je šta aktuelna ministarka prosvjete, nauke kulture i sporta Vesna Bratić misli o presudi Haškog tribunala za Ratka Mladića. Konjević pita ministarku da li je Mladić prema njenom mišljenju ratni zločinac ili heroj?

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… četvrtak, 10.06.2021…00: 39 … Predsjednik SDP- a Raško Konjević: Pitao Bratićku, šta misli o presudi, da li je Mladić zločinac ili heroj? (foto)

Konjević je ukazao na neke od ranijih izjava Bratić, koje su se odnosile na hrvatskog novinara Borisa Dežulovića i srpsku istoričarku Latinku Perović.

“Za hrvatskog novinara Borisa Dežulovića ministarka Bratić misli da je ”đubre ustaško i magarac”. Za Latinku Perović kaže: ”Kad će ova baba da ode više Bogu na istinu”, napisao je on.

Čitaj još:   MJERE I PREPORUKE: Tužilaštvo da kazni odgovorne za ugrožavanje zdravlja građana Crne Gore... (foto i video)

Zanimao ga je stav Bratić povodom presude izrečene Ratku Mladiću.

“Šta li ministarka Bratić misli o presudi Haškog tribunala za Ratka Mladića? Ratni zločinac ili heroj”, objavio je Konjević na Twitter- u.

izvor Standard.co.me

ERDOĞAN: NE DOZVOLITI NACIONALIZAM U DISTRIBUCIJI VAKCINA

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je kako međunarodna Read more

VUČIĆ : “Nismo ovo očekivali od CRNE GORE…”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Read more