IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. jun 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Jarac u tajnoj vezi, Bik sebičan, Blinaci na putu uspjeha, Raku stiže novac, Lav ima podršku, Djevica organizovana, Vaga rutinski, Škorpija pred izazovima, Strijelac u izgovorima, Jarac u novim idejama, Vodolija radno, Ribama fali sporta. Ovo je dnevni horoskop za 11.06.2021. godine.

OVAN

Pred vama je period koji vam donosi neke poslovne dileme, trzavice i nestabilnosti na ovom polju. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju šansa da ostvarite neko novo poznanstvo. Provjerite krvnu sliku.

BIK

Moguće je da ćete imati neki manji gubitak pa se potrudite da na poslovnom polju ne rizikujete previše. Ako želite da sa voljenom osobom razriješite probleme od ranije, potrudite se da prema njoj budete iskreni. Posjetite ljekara.

BLIZANCI

Pruža vam se prilika da pozitivno utječete na svoje poslovno okruženje i da svima podignete motivaciju na neki način. Moguće je da ste ušli u fazu monotonije sa voljenom osobom. Respiratorne infekcije su moguće.

RAK

Možete da očekujete uspjeh kada je u pitanju posao. Dolazi vam faza u kojoj ćete imati podršku okoline. Voljena osoba će vam pokazati otvoreno da želi da sa vama ostane na duže staze u budućnosti. Povedite računa o ishrani.

LAV

Možete da očekujete dobre okolnosti kada je u pitanju posao. Neka briga odlazi od vas. Spremni ste za nove poteze prema osobi koja vam se dopada. Riješili ste da preuzmete inicijativu ka pokretanju veze. Problemi sa hormonima.

Čitaj još:   SARAJEVO: Naser Orić, traži da mu se Vučić izvini...

DJEVICA

Postepeno se predomišljate i osjećate da sada niste spremni za neke veće poslovne promjene. Blaga distanca koja postoji između vas i partnera može da se prevaziđe ako budete bili spremni da popustite. Imunitet vam je oslabljen.

VAGA

Pred vama je period koji donosi dileme na polju posla ali i neke manje rasprave sa saradnicima. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa simpatijom. Uskoro ćete imati priliku za početak veze. Mogući su problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, izazovi koji vas očekuju neće biti ni malo laki. Situacija na ljubavnom polju vas brine. Često se pitate da li možete da vjerujete svom partneru. Osjetljiv predio grudnog koša.

STRIJELAC

Potrebna vam je pomoć kako biste riješili sve probleme koji vas opterećuju na polju posla. Pokažite otvorenije šta želite i partner će se potruditi da vam na neki način udovolji kako bi vam veza opstala. Provjerite krvnu sliku.

JARAC

Želite da pokažete inicijativu prema promjenama ali vam nedostaje samo malo samopouzdanja. Voljena osoba će pokazati da možete da joj vjerujete i da se oslonite na nju u svakom trenutku. Problemi sa osjetljivom kožom.

VODOLIJA

Moguće je da niste uspjeli da realizujete poslove koje ste imali u planu i da ste zbog toga na neki način razočarani. Jako je važno da budete iskreni prema voljenoj osobi ako želite da vaša veza opstane. Problemi sa alergijama.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Aida priča, "zašto traži posao preko Fejsbuka..." (foto)

RIBE

Dobre promjene mogu da uslijede kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete bit zadovoljni. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, manje svađe sa partnerom će vas podsjetiti da niko nije idealan. Povedite računa o zubima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more