IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KREĆE EURO: Selektor Turske pred meč sa Italijom sedmoj sili je rekao da… (foto i video)

Selektor Turske Šenol Guneš uvjeren je kako njegova selekcija će napraviti iznenađenje protiv Italije u prvoj utakmici Evropskog prvenstva…

RIM: Svijet, Sport, vijesti… petak, 11.06.2021…00: 39… KREĆE EURO: Selektor Turske pred meč sa Italijom sedmoj sili je rekao da… (foto i video)

Italija će sutra u Rimu ugostiti Tursku u prvoj utakmici na Euru, a Gunes je na pres-konferenciji govorio o ovom meču.

“Roberto Mancini dobro poznaje turski fudbal. Radio je nedavno kao trener Galatasaraya i imao je mnogo talentovanih igrača u ekipi”, rekao je Guneš na otvaranju i nastavio:

“Nismo favoriti u ovoj grupi, ali voljeli bismo doći do finala i igrati baš protiv Italije. Naš put u reprezentativnom fudbalu krenuo je 2002. na Svjetskom prvenstvu i još uvijek učimo.”

O selekciji Italije, prenose istanbulski milionski dnevnici, da on ima odlično mišljenje.

“Znamo im slabosti, ali i snagu. Bit će teško boriti se sa njima tehnički, pa i taktički i fizički, no želim da moj tim pokaže kvalitet. Dobro je što imamo igrače koje igraju u Seriji A i što znaju kako ovdje stvari funkcionišu.,,

Čitaj još:   SRPSKA KOŠARKAŠICA KOJA SE UBILA- BILA JE ŽRTVA NASILJA: Kažu da je tražila pomoć putem... (foto)

Duel je ovo dva jaka tima i vjerujem da možemo pobijediti”, rekao je Šenol Guneš: “Ne smijemo izgubiti koncentraciju, inače ćemo imati dosta po svoj prilici problema. Prva i posljednja utakmica u grupi su najvažnije i može promijeniti apsolutno sve.”

Susret Italije i Turske igra se sutra u 21 sati na Olimpiskom stadionu u Rimu…

izvor iBalkan.net / agencije aa

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more