IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVA ZNAČKA: Inspektor radio krvne delikti PRIZNAO DA JE BIO KRTICA ZA DOBRE PARE… (foto)

Inspektor za krvne i seksualne delikte u SBPOK koji je direktno bio uključen u istragu i hapšenje klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, priveden je zbog sumnje da je tajne podatke odavao pripadnicima klana…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti…subota 12.06…00: 39… KRVAVA ZNAČKA: Inspektor radio krvne delikti PRIZNAO DA JE BIO KRTICA ZA DOBRE PARE… (foto)

Uhapšen Božidar Stolić, koji je učestvovao u prikupljanju dokaza o ubistvima u kući strave i saslušavao porodice nestalih, sumnja se da je prenosio informacije vođama klana Zviceru, Belivuku i Miljkoviću

Kako Kurir saznaje, Stolić je, kako se sumnja, direktno učestvovao u prikupljanju dokaza o zvijerskim ubistvima u kući u Ritopeku i na tom slučaju je radio sve do juče.

Stolić je među prvim inspektorima koji su ušli u kuću u kojoj je, kako se sumnja, ubijeno najmanje četvero ljudi. Radio je na prikupljanju dokaza i tragova, i samim tim bio upoznat sa svakom informacijom, svakim tragom koji policija protiv Belivuka ostalih članova grupe- otkriva izvor Kurir- a. Pripadnici grupe Veljka Belivuka, kako je otkriveno, navodno su znali tačno koji inspektori rade na njihovom slučaju.

– Još uvijek se provjerava da li je Stolić bio jedini koji im je odavao tajne, jer su znali čak i koji inspektori motre na njih. Činjenica da uhapšeni inspektor znao sve o dokazima u čijem je prikupljanju lično učestvovao, već i o onim koje su prikupljale njegove kolege, koje su zajedno sa njim radile na slučaju – zaključuje sagovornik Kurira.

Čitaj još:   POJAVILA SE NAJSVJEŽIJA FOTOGRAFIJA UBICE SA VRAČARA! Nasmijan sa drugarima, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (foto, video)

Prema njegovim riječima, Stolić se sumnjiči za zloupotrebu samog položaja, provjerava se da li je samo prenosio informacije članovima klana koji su bili na slobodi, vođi kavačkog klana Radoju Zviceru i njegovim saradnicima, ili je eventualno učestvovao i u prikrivanju tragova.

Priznao da je krtica

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, podsetimo, uhapšena je 4. februara i tereti se za najteža krivična dijela.

Istog dana Stolić je bio u Ritopeku. Interesantno je da su Belivuk kao i još nekoliko pripadnika grupe presretnuti u trenutku kada su krenuli prvo ka Rudniku da sakriju tragove, ali i da u prvom navratu u kući uopšte nije pronađena prostorija za mučenje, u kojoj je bila industrijska mašina za mljevenje mesa- kaže sagovornik, ne želeći da otkriva da li je i to predmet istrage protiv Stolića…

Čitaj još:   VIŠEGRAD- Institucije ćute: Ponovo najavljeno obilježavanje Dana ruskih dobrovoljaca u RS- u... (foto)

izvor Kurir,rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more