IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA NESREĆA NA IBARSKOJ: Na dionici Kraljevo- Raška, više automobila smrskno, stradalom nije bilo spasa… (foto)

Do udesa je došlo kada je automobil krećući se iz pravca Kraljeva prema Raški prešao u lijevu kolovoznu traku i zakačio kamion koji je dolazio iz suprotnog prava…

RAŠKA: Srbija, Crna Hronika, vijesti…subota 12.06…00: 39… STRAVIČNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Na dionici Kraljevo- Raška, više automobila smrskno, stradalom nije im bilo spasa… (foto)

Jedna osoba je poginula u saobraćajnom udesu dva putnička automobila i kamiona koji se dogodio oko 16 časova u mijestu Bare, i to na dionici puta  Kraljevo- Raška.

Prema nezvaničnim saznanjima, do udesa je došlo kada je „ford fokus“ vrnjačkih registracionih oznaka, krećući se iz pravca Kraljeva prema Raški prešao u lijevu kolovoznu traku zakačio kamion koji je dolazio iz suprotnog prava.

Čitaj još:   SARAJEVO: Koja evropska država ima najviše automobila po glavi stanovnika, koji je kanton na prvom mjestu u FBiH... (foto)

Na dva sudarena vozila zatim je naletio “folksvagen polo“, kraljevačke registracije, koji se takođe kretao iz pravca Kraljeva prema Raški.

Od zadobijenih povreda, na licu mjesta, preminuo je vozač automobila „ford fokus“, a drugih povređenih u ovoj saobraćajki nije bilo. (J. S.)

izvor Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more