IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKA NOĆ U SRBIJI: PUCNJAVE, PREBIJANJA, NESREĆE… (foto)

BEOGRAD– Proteklu noć u Srbiji obiljeležio je niz tragedija. Brutalno prebijanje na Konjarniku, pokušaj ubistva i samoubistva u Prokuplju, saobraćajna nesreća u Resniku u kojoj je pokošeno dvoje djece.

Prva nesreća dogodila se sinoć oko 19.30 časova u Ulici Pilota Mihaila Petrovića u beogradskom naselju Rakovica, kada je na njih naletio automobil. Do nesreće je došlo kada je putnički automobil naletio na dvoje djece, koja su prelazila ulicu.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je djecu u bolnicu u Tiršovoj.

Potom, na liniji 31 na Konjarniku došlo je do brutalne tuče u kojoj je muškarac zadobio teške povrede glave. Dvojica muškaraca su ga tukla pesnicama i flašama dok nije iskrvario. Batinama je prethodila svađa.

Muškarca su potom oko 22.30 časova izbacili krvavog iz autobusa i pobjegli. Kako je za Nova.rs rečeno iz MUP informacije o počiniocima se „trenutno provjeravaju“.

Čitaj još:   Pretukla ga djevojka, slagao policiji, da ga tukli razbojnici

Povrijeđeni je hospitalizovan.

Jutros oko 6:30 u centru Prokuplja dogodila se pucnjava u kojoj je, prema informacijama iz Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja, došlo do pokušaja ubistva i samoubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, Z. B. (53) je pucao iz vatrenog oružja u bivšu nevjenčanu suprugu I. R. (44).

Obe osobe su u teškom stanju i nakon ukazane ljekarske pomoći na Urgentnom odjeljenju prokupačke Bolnice biće transportovane u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

izvor: nova.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more