IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZMOLILI SUPRUGE DA IH PUSTE: Navijači Hrvatske unajmili avion za GLASGOV, a završili u drugoj državi… (foto i video)

Četiri navijača fudbalske reprezentacije Hrvatske trebali su na Hampden parku u Glasgovu svjedočiti i navij duelu Češke i Hrvatske…

ZADAR: Hrvatska, sPORT, vijesti… subota, 19.06.2021…18: 54… IZMOLILI SUPRUGE DA IH PUSTE: Navijači Hrvatske unajmili avion za GLASGOV, a završili u drugoj državi… (foto i video)

Četiri navijača fudbalske A reprezentacije Hrvatske trebali su na Hampden parku u Glasgovu svjedočiti duelu Češke i Hrvatske.

Sve su dobro isplanirali. Kupili su ulaznice, za odlazak u Škotsku iznajmili privatni avion.

Unajmili smo avion, bili smo ludi od sreće. To je jedna češka kompanija i dobili smo i popust.

Lakše se bilo s njima dogovoriti nego s našim ženama da nas puste- sve je nasmijao Sebastian Jagić Njare (28) za Zadarski.

On je krenuo na put s bratom Šimom i prijateljima Domagojem Raljevićem i Lukom Vojvodićem. U Škotsku ipak nisu stigli.

Kad smo došli iznad Škotske, pilot nam je rekao da je obaviješten i moramo napustiti škotski zračni prostor jzbog pandemije ne dozvoljavaju slijetanje i dolazak. Čovječe, koje je to bilo razočaranje!

Čitaj još:   VISILA, IZNAD SKIJAŠKE STAZE: Žena umalo ispala iz korpe žičare na Savinom kuku! (video)

Nećemo gledati utakmicu i ko će se sad od srama vratiti i gledati utakmicu iz Zadra, iz Zemunika? To nije dolazilo u obzir- jasan je bio Sebastian.

Veselo društvo dosjetilo se. Pilot je iz Praga…

Odlučili smo pitati dozvolu da ulazak u Češku i tu smo gledali utakmicu, s češkim navijačima. Izabrali smo ga zbog kultne pivnice Flek gdje je osnovan Hajduk. Pilotu je to bilo u redu- kaže.

Nije bilo lako organizirati sve, ali na kraju ipak ne žale.

Nije mala stvar skupiti toliki novac i namoliti žene da nas puste, i onda ne možemo na utakmicu. Neka, evo nas u Pragu i sad nam je odlično – rekao je Jagić Njare za Zadarski.

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more