IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SD Crne Gore: Sramni transparent zla i podjela,,Cetinjani nijeste dobro došli”… (foto i video)

Sramni transparent koji je okačen iznad Jadranske magistrale u Lastvi Grbaljskoj na kome piše: ,,Cetinjani nijeste dobro došli” najviše govori o samim autorima ove fašističke floskule, ocijenile su Socijaldemokrate Crne Gore.

LASTVA- GRBALJ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… subota, 19.06.2021…13: 54… SD Crne Gore: Sramni transparent zla i podjela,,Cetinjani nijeste dobro došli”… (foto i video)

Iz ove partije ističu da je poruka koju su ispisali oni kojima su daleko sve civilizacijske vrijednosti ujedno i nastavak misije dijela aktuelne većine u obračunu sa svim što nosi pečat gradjanske i antifašističke Crne Gore.

“Njihove su moralne, intelektualne i civilizacijske tekovine odavno zapale u mračne ralje nacionalizma. U svom naumu manipilacija sa vjerskim i nacionalnim osjećanjem ugroženosti gradjana, potpomognuti finansijerima i logistikom van Crne Gore, žele da izazovu podjele, nemir i sukobe sa trajnim posljedicama.

Gradjanska, emancipovana i samosvjesna Crna Gora će i ovakve nuspojave poslati na smetlište istorije.

Čitaj još:   HRVATSKA IŠČEKUJE I STRAHJE: Traje potraga za Matejem, otac bio pred klubom u kojem je zadnji put viđen... (foto, video)

Posebna je odgovornost na onima koji ovakvima omogućavaju da budu dio vlasti”, navode iz SD- a…

izvor Kodex.me

Dnevni horoskop za 17. januar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more