IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA NAD SJENICOM- DANAS DŽENAZA ISMIRU BEKTAŠEVIĆU

SJENICA: Danas u Sjenici će se obaviti dženaza Ismiru Bektaševiću(30) koji je na žalost u tragičnoj nesreći život izgubio U Esebecku kod Getingena, tako što je kran pao na stambenu zgradu u izgradnji, u kojoj se Ismir nalazio, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povrijeđen.

U 15:15 u selu kod Getingena na glavnoj saobraćajnici „Uber der Esebeeke“ u blizini autobuske stanice, kran se prevrnuo i pao na kuće u izgradnji. Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na kolovoz.

Građevinski radnik  Ismir B. koji je bio  u zgradi u tom trenutku, smrtno je povrijeđen. Još jedan radnik  iz Tutina bio je zarobljen i teško povrijeđen, policija je u spašavanje uključila i vatrogasce. Treći radnik  iz Sjenice koji je očevidac nesreće prošao je bez fizički ozlijeda.

Čitaj još:   DRITANOV PRVI RADNI DAN: Odmah smjena direktora policije... (foto)

Rah. Ismir Bektašević bio  je apsolvent Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Pazaru, smjera biologija. Način na koji je jedan mladi život ugašen je tragedija ne samo za Sjenicu, ovo je tragedija za cijeli Sandžak.

http://ibalkan.net

CRNI DAN ZA NOVI PAZAR! Sedam pacijenata PREMINULO od korone

NOVI PAZAR – U toku protekla 24 sata u novopazarskoj Read more

POBJEDA NOVOG PAZARA

II kolo Pionirske lige FS region Zapadna Srbija U utakmici Read more

PUCNJAVA u Sarajevu: SJENIČAK ANEL SEJFOVIĆ uhapšen pa pušten…

Pripadnici Policijske uprave Novi Grad Sarajevo radeći na rasvjetljavanju pucnjave Read more