IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA- INCIDENT U HOTELU: Tužilaštvo upoznato, ispituje ima li elemenata krivičnih djela… (foto)

Kečina branio Lacmanovića od članova DF- a? 

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti…četvrtak, 24.06.2021…10: 04… PLJEVLJA- INCIDENT U HOTELU: Tužilaštvo upoznato, ispituje ima li elemenata krivičnih djela… (foto)

Prema saznanjima medija, u Hotelu Pljevlja je došlo do incidenta kada su članovi lokalnog DF- a vrijeđali predstavnika Demokrata Radenka Lacmanovića, a zbog usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Nakon toga, došlo je do tuče. Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima u odgovoru za Standard navodi da je od strane CB Pljevlja obaviješteno o ovom događaju i da su tražili prikupljanje neophodnih obavještenja.

Prema našim informacijama doktor Dario Vraneš član DF- a, verbalno je napao Lacmanovića, zbog usvajanja Rezolucije, nakon čega je svađa prerasla u tuču, u kojoj je Nikola Kečina (34), inače srodnik Lacmanovića, zadao više udaraca Vranešu.

Nekoliko Pljevljaka za Standard je ustvrdilo da je Kečina, navodno, branio svog rođaka Lacmanovića.

Pristuni su bili i Saša Grbović novi direktor Opšte bolnice Pljevlja, kao i Milan Mijo Lekić izvršni direktor Rudnika uglja.

Iz policije su Standardu nezvanično potvrdili da se u Hotelu Pljevlja desila tuča u kojoj je jedna osoba zadobila lake povrede.

Čitaj još:   TUGA: SUTRA DŽENAZA SENADI KOJA SE UTOPILA U MILJACKOJ- IZA NJE OSTALI RODITELJI, SIN I SESTRA...

”N.K. (34) zadao je više udaraca D.V. (38) koji je zadobio lake povrede, konstatovane od strane ljekara. Uzete su izjave i pozvano je još pet osoba od kojih su prikupljena obavještenja. Obaviješten je osnovni državni tužilac kojem su dostavljeni spisi predmeta na ocjenu i mišljenje”, rekli su nam nezvanično iz policije.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Standardu je potvrđeno da su od strane Uprave policije Centar bezbjednosti Pljevlja obaviješteni o ovom događaju.

”Postupajući tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima dao je nalog službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja da se prikupe sva neophodna obavještenja o ovom događaju i da se dostave ovom tužilaštvu radi formiranja predmeta.

Nakon što budu završene sve neophodne radnje u izviđaju, Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima će donijeti odluku o tome da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata nekog od krivičnih djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, navodi se u odgovoru ODT koji potpisuje tužiteljka Nataša Bajčeta.

izvor Standard.co.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more