IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJETNJE pred SUSRET SA Hrvatskom: “Nadam se da će ti djeca umrijeti”poruke koje dobijam… (foto)

ALVARO MORATA, napadač reprezentacije Španije, tri dana prije utakmice s Hrvatskom u osmini finala Eura otkrio je gnjusne prijetnje i uvrede koje dobiva od “navijača” zbog promašaja na EP- u…

MADRID: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti… petak, 25.06.2021…12.34… PRIJETNJE pred SUSRET SA Hrvatskom: “Nadam se da će ti djeca umrijeti”poruke koje dobijam… (foto)

Nakon što je Morata promašio penal te nije zabio nijedan gol u španskom razbijanju Slovačke (5: 0) u zadnjem kolu skupine Eura, Burger King, jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane, na Twitteru je objavio sprdnju na račun promašajima sklonog golgetera.

“Ono kada naručiš burger bez kiselih krastavaca, a posluži te Morata”, objavio je Burger King uz fotografiju burgera krcatog kiselim krastavcima. Ta gorka šala na Moratin račun odmah je postala viralna. Premda su mnogi kritizirali proizvođača burgera da je pretjerao, šala nije obrisana.

Međutim, sprdnje s kiselim krastavcima smijurija u odnosu na morbidnosti kojima je izložen Morata u porukama koje prima od nepoznatih ljudi, otkrio je to u poznatoj emisiji “El Partidazo” na slušanoj radijskoj postaji COPE. 

Čitaj još:   PLJEVLJA: Požar u supermarketu... (foto)

“Nakon utakmice s Poljskom nisam mogao zaspati devet sati. Primio sam toliko prijetnji, uvreda članovima moje obitelji, poruka u kojima mi pišu kako se nadaju da će mi djeca umrijeti… Ali sad sam dobro. Možda bih prije par godina bio uništen. Proveo sam par tjedana izoliran od svih i to mi pomaže.”

Morata je inače odigrao dobru sezonu u Juventusu (20 golova, 12 asistencija ), dok je na tri utakmice Španjolske na Euru postigao jedan gol, za 1:1 protiv Poljske, čime je došao do ukupno 20 zgoditaka za Furiju.

Međutim, ništa od toga mu ne pomaže jer je obilježen kao “Mr. Promašaj” i svaki mu se propušteni zicer ističe daleko više nego postignuti gol. Tako njegovi brojni hejteri šire snimku s utakmice protiv Slovačke, koja pokazuje da je njegova zamjena Ferran Torres, čim je ušao u igru, napravio ono što Morata nije mogao napraviti za 66 minuta- zabiti gol. 

Čitaj još:   HOROR NA PISTI: Avionu eksplodirale gume prilikom sletanja, ima povređenih... (video)

izvor Index.hr

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more