IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Napadnut policajac, vuku ga za uši, čupaju za kosu… (foto i video)

CdM objavljuje snimak na kome se vidi kako je u Podgorici napadnut policajac koji je bio primoran da se brani od agresivnog ponašanja nasilnički nastrojene grupe…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 04.VII. 2021… 12: 49 … PODGORICA: Napadnut policajac, vuku ga za uši, čupaju za kosu… (foto i video)

U Podgorici zbog napada na policajce uhapšene tri osobe…

Zbog napada na policajce sinoć su uhapšene tri osobe u Podgorici. Uhapšen je vlasnik jednog podgoričkog lokala V.M (39), T.E. (38) i M.N. (28). U tom incidentu lakše je povrijeđen jedan policajac.

Portal CdM objavljuje snimak na kome se vidi kako je preksinoć u Podgorici napadnut policajac koji je primoran da se brani od agresivnog ponašanja nasilnički nastrojene grupe. 

Aktivista za ljudska prava, koordinator i član Savjeta Građanske inicijative 21. maj Aleksandar Saša Zeković je tim povodom saopštio da je “policajac primoran sam da se bije, ne primjenjuje zakonom propisana sredstva prinude jer nije u mogućnosti”.

Čitaj još:   DRAMA U CRNOJ GORI: Sekunde ih dijelile do tragedije- BRDO SE OBRUŠILO, IMA POVREĐENIH!

Iz Uprave policije su juče saopštili da su policajci napadnuti prije dvije noći dok su kontrolisali radno vrijeme ugostiteljskih objekata, te da su zbog toga uhapšeni vlasnik jednog podgoričkog lokala V.M. (39), kao i T.E. (38) i M.N. (28).

“Vuku policajca za uši, čupaju za kosu. Policajac primoran sam da se bije, ne primjenjuje zakonom propisana sredstva prinude jer nije u mogućnosti”, napisao je Zeković.

Kako je istakao, ostali policajci mu ne pomažu u odbrani.

“Zbog složenosti situacije u kojoj je policija ugrožena na izvršenju zadatka nema dežurnog starješine koji mora rukovodi aktivnostima i stane ispred policije, naredi upotrebu zakonom propisanih sredstava prinude”, objavio je Zeković na Twitter- u.

Slučaj su policiji prijavili građani…

izvor CdM.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more