IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI STRAVE IZ HERCEGOVINE: Nakon bikijade ubo ga vlastiti bik, bore se za život mladića… (foto)

Iz bolnice u Mostaru potvrdili su da je pacijent A.M. (1990.) hospitaliziran na odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, vijesti…utorak, 06.VII. 2021… 11.34… DETALJI STRAVE IZ HERCEGOVINE: Nakon bikijade ubo ga vlastiti bik, bore se za život mladića… (foto)

Mladić iz Čitluka teško je ozlijeđen u nedjelju navečer nakon što ga je ubo vlastiti bik, javlja portal Hercegovina.info.

Policija je zaprimila prijavu u nedjelju oko 19.20 sati da je u štali u mjestu Čitluk, općina Posušje, bik nanio ozljede 31-godišnjaku.

“Osoba je hitno prebačena u Dom zdravlja Posušje odakle je prevezena na CUM SKB Mostar. Osoba je zadobila teške tjelesne ozljede”, rekao je za Hercegovina.info komesar MUP-a ZHK Milan Galić.

Prema neslužbenim informacijama, nezgoda se dogodila po povratku s bikijade koja se u nedjelju održavala u Posušju, a bik je muškarca ubo u blizinu vitalnih organa te su mu se u noći na ponedjeljak borili za život.

Čitaj još:   DRITAN Abazović kao predstavnik nečetničke opozicije...(foto)

Iz bolnice u Mostaru potvrdili su da je pacijent A.M. (1990.) hospitaliziran na odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

‘Zadobio je teške ozljede te je životno ugrožen’, izvijestili su iz SKB Mostar.

izvor Hercegovina.info

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more