IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELO POLJE: Doček ISAKA Šabanovića sjutra na trgu… (foto i video)

Isak Šabanović na takmičenju ¨Zvezde Granda˝ osvojio je visoko drugo mjesto a tokom istog bio je glavni favorit, Bjelopoljci su odlučili da ga dočekaju kao najboljeg ambasadora svog grada na Trgu Slobode…

BIJELO POLJE: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 07.VII. 2021…13.54… BIJELO POLJE: Doček ISAKA Šabanovića sjutra na trgu… (foto i video)

Sjajnim nastupima i veličanstvenim izvođenjema na sceni ˝Zvezda Granda˝, najpoznatijem regionalnom muzičkom takmičenju, mladi Bjelopoljac osvojio je srca svih generacija Balkana.

Isak šabanović kao njegov uspjeh, prirodno, najviše su ponosni u njegovom rodnom gradu koji će ga sjutra, 7. jula u 19h dočekati na glavnom gradskom trgu. 

Mladoj zvijezdi regiona danas je 26. rođendan, koji mu ovom prilikom čestitamo i uvjereni smo da će za njega ovo biti nezaboravna rođendanska proslava a mi očekujemo da nas uskoro časti svojim novim pjesmama.

˝Na zahtjev više sugrađana posebno mladih Bjelopoljaca, odlučili smo da simboličnim dočekom uz poštovanje epidemioloških mjera, iskažemo poštovanje i podršku za veliki uspjeh našeg sugrađanina Isaka Šabanovića…

Čitaj još:   UŽAS - ESKO ranio komšiju HUSEINA a razlog je...

Svojim maestralnim nastupom pobrao je simpatije svih Bjelopoljaca u našem gradu i dijaspori i učinio nas ponosnim. Bjelo Polje učinio poznatim na muzičkoj mapi regiona.¨ istakao je gradonačelnik Bijelo Polja, Petar Smolović za Kodex.

Opština Bijelo Polje i Centar za kulturu su organizatori a podršku je dala i Cvjećara Šćekić.

˝Uvijek sam tu da podržim mlade i talentovane ljude. Sjetim se svog početka znam kako je početi od nule, a posebno Isaka koji je osvojio zvijezdano nebo ali i sve mlade ljude tu sam da podržim, da dočekam i da malo moje magične prašine pustim.˝ kazao je vlasnik Boban Šćekić.

izvor Kodex.me

CRNA GORA: Turski MINISTAR Ersoy najavio izgradnju DŽAMIJE U BIJELOM POLJU po zahtjevu predsjednika ERDOGANA

Organizator je iskoristio priliku i najveće priznanje Islamske zajednice “Husein-paša Read more

Čitaj još:   BIJELO POLJE: RASVJETLJAVANJE INCIDENTA- Protiv dva policijska službenika pokretanje disciplinskog postupka
UŽAS U BIJELOM POLJU: Pronašli ljudske kosti iznad magistralnog puta..(foto)

Radnici bjelopoljskog "Vodovoda Bistrica" su prilikom izvođenja radova a u Read more

BAKLJADA– PATRIOTE BIJELO POLJE OBOJILE U CRVENO… ( video)

Bjelopoljske patriote sinoć su upriličile bakljadu na mostu u mjestu Read more