IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković OTVORENO: “DODIK u sukobu sam sa sobom, ovakva SRBIJA destabilizuje region…”

Crnogorska parlamentarka Draginja Vuksanović-Stanković gostovala je u programu Face televizije.

Zbog Rezolucije o Srebrenici sam doživjela neprijatnosti. Pretresali su me i vrijeđali na nacionalnoj osnovi. Srbija nije demokratska država. Ne želimo Crnu Goru niti region u kojem će se buditi duhovi velikodržavnih projekata. „Srpskog sveta“ neće biti.

Srbija je usvojenom Rezolucijom priznala da je u Srebrenici izvršen genocid. Crna Gora neće biti dio „srpskog sveta“. Dodik je u sukobu sam sa sobom. Ovakva Srbija destabilizuje region…

Pitanje Srebrenice je pitanje civilizacije. Svijetla tačka za Crnu Goru je što je članica NATO- a. Crna Gora se nalazi u pat poziciji. Imamo mi već i blokadu Parlamenta.  Vlada ne može da radi svoj posao.

DF ne želi Vladu na čijem će Čelu biti Krivokapić. Ukoliko ne dođe do dogovora mogući vanredni izbori. Jedina moguća rekonstrukcija Vlade je da ključnu poziciju zauzme DF.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: Joanikije, nije duhovni poglavar vjernih kćeri i sinova samostalne Crne Gore... (foto i video)

Onda bismo imali Vučićevu Vladu. To bi nama sve bilo neprihvatljivo. DF najviše strahuje od DPS- a. U Crnoj Gori treba da bude Dan žalosti, neke su od izjava crnogorske parlamentarke Draginje Vuksanović- Stanković direktno za Face televiziju.

izvor: (SB)

DRAGINJA Vuksanović Stanković: URUŠAVAJU najveće vrijednosti CG moraju da ODU… (foto i video)

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović- Stanković o smjeni direktora i resoru Vesne Read more