IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDO PITA: KO JE STRIKU “UKRAO” 1200 paketa “MARBLE”… (foto)

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević pitao je danas ko je ukrao 1200 paketa cigareta Marble iz carinskog skladišta u Slobodnoj zoni u Luci Bar…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… subota, 10.07.2021…19: 44…MEDO PITA: KO JE STRIKU “UKRAO” 1200 paketa “MARBLE”… (foto) 

“Da nije možda kriva Slobodna zona? Kako će tužilac izuzeti snimke sa kamera, kad kamera nema?”, pitao je Medojević.

On je pitao i kako je moguće da roba bude ukradena iz carinskog skladišta, kad za tu robu važi, kako je rekao, staro carinsko pravilo “dva katanca”

Njemu nije jasno, kako je naveo u saopštenju, kako je neko iznio 1200 paketa cigareta iz Luke Bar, i ironično pitao da li je premijer Zdravko Krivokapić te pakete prebacio snagom molitve.

“1200 paketa je 12 tona cigareta– minimum jedan šleper. Šta zna makanja od sinovca šta je 12 tona. Kako je ušao i izašao šleper? Da li će krivi i koordinator frizure podnijeti ostavke?”, naveo je Medojević.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. oktobar 2018. godine

Šta na to kaže prvi čovjek Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić, pita Medojević, a koji je, kako je rekao, jutros pošao za Beograd?

“Šta kažu Vijesti? Šta kaže MANS? Šta kazu Titovi pioniri? Da li pobratim zna gdje su cigarete? Ovo nije Vlada, ovo je cirkus”, poručio je Medojević.

izvor Standard.co.me

STANIVUKOVIĆ IPAK STIGAO u Mostar: Možda se spustim do Starog mosta… (foto)

Zbog izjava zabrani negiranja genocida, su organizatori tradicionalnih skokova sa Read more

POSLIJE OTKAZIVANJA GOSTOPRIMSTVA: Draško Stanivuković danas ipak u Mostaru… (foto)

Gradonačelnik Banja Luke je nakon povlačenja pozivnice odgovorio Organizacijskom odboru Read more