IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMATIČNO U BRČKOM: Povrijeđeno 10 vatrogasaca… (foto i video)

U fabrici za proizvodnju plastike je izbio požar, a na mjestu događaja su upućene vatrogasne i policijske ekipe…

BRČKO: BiH, Crna Hronika, vijesti… srijeda,14.07…00: 51… DRAMATIČNO U BRČKOM: Povrijeđeno 10 vatrogasaca… (foto i video)

U akciji gašenja požara koji je u poslijepodnevnim satima izbio u Fabrici za proizvodnju plastike u brčanskom naselju Pirometal, povrijeđeno je više osoba od kojih je 10 vatrogasaca, javlja RTRS.

U brčanskom naselju Pirometal, u fabrici za proizvodnju plastike danas je izbio požar, a na mjestu događaja su upućene vatrogasne i policijske ekipe

“Na mjesto požara su izašli policijski službenici koji su prikupili obavještenja da je vatra najvjerovatnije izbila u kontejneru koji se nalazio u krugu firme”, kazala je za Srnu portparolka policije Brčko distrikta Dževida Hukičević.

Navela je da je policija prijavu o požaru zaprimila u 17:21 sati, te da je odmah nakon prijave obaviješten Dežuri centar za obavještavanje i osmatranje iz kojeg je potvrđeno da su na mjesto požara već upućeni vatrogasci.

Čitaj još:   SRBIJA BRUJI O OVOM : Pretučena medicinska sestra u Kovid bolnici... (foto)

Ona je dodala da policija Brčko distrikta preduzima intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja, te da će više detalja saopštiti nakon što požar bude stavljen pod kontrolu.

izvor agencije

LATINKA PEROVIĆ ODRŽALA SRBIMA LEKCIJU: “U Potočarima ogromna je grobnica zasijana maloljetnicima… (foto)

Mi smo jedno autokratsko društvo, po tradiciji, društvo koje je Read more

Čitaj još:   BALKANSKI NARKO- BOSOVI ZAVLADALI SVJETSKIM PODZEMLJEM: Kriminalci iz Srbije i Crne Gore nadigrali i mnogo MOĆNIJE MAFIJE... (foto i video)
Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more