IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“VUČIĆU, DOĐI NA ‘Paradajz feštu’: Da vidiš muku…” (foito i video)

Kako je ranije najavljeno i ove srede ispred velikih trgovinskih lanaca u Leskovcu, poljoprivredni proizvođači delili su građanima besplatan paradajz…

LESKOVAC: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… srijeda,14.07.2021… 21: 51… “VUČIĆU, DOĐI NA ‘Paradajz feštu’: Da vidiš muku…” (foito i video)

Otišao bukvalno u minutu, žalosno je bilo gledati kako se građani Leskovca bore za svoj besplatni kilogram. Inače, proizvođači su podijelili oko tri tone paradajza.

Proizvođači su formirali i Krizni štab i pozvali lično predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prisustvuje “Paradajz fešti” koja će se uskoro održati u Lebanu.

Predsednik Udruženja poljoprivrednika “Jablanica” Aleksandar Kostić tvrdi da je lično razgovarao sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i da je on obećao da će da poseti Leskovac u ponedeljak i da razgovara sa proizvođačima.

– On mi je obećao da će doći u ponedeljak i razgovarati sa nama. Ono što mi treba da uradimo je da napravimo specifikaciju svih troškova i gubitak koji smo imali zbog niske cjene. Obećao mi je da će nam sve gubitke nadoknaditi – tvrdi Kostić.

Čitaj još:   EKSPLOZIJA U DUBAIJU: Buknulo skladište nafte... (foto i video)

Reakcije na ovu drugu podelu još su jače nego prošle srede. Kreću se od toga da mnogi podsećaju da su zapravo svi glasali baš za ovu naprednjačku vlast , preko toga da “srpskog seljaka svi gaze, a da će on ustati kada se javnost najmanje nada”.

Možda su baš Leskovčani otvorili Pandorinu kutiju i ustali u ime višnjara i svih poljoprivrednih proizvođača koji savijenih leđa ćute i čekaju da im taj neko donese bolje vrijeme. Može li tako?

izvor Direktno.rs

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more

POSLIJE OTKAZIVANJA GOSTOPRIMSTVA: Draško Stanivuković danas ipak u Mostaru… (foto)

Gradonačelnik Banja Luke je nakon povlačenja pozivnice odgovorio Organizacijskom odboru Read more

SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije… (foto i video)

Milojko Spajić je u delegaciji predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića prilikom Read more