IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POMORAC ISKRCAN S BRODA ZBOG KAPETANA iz Beograda: Ne voli Crnogorce i Cetinjane… (foto)

Cetinjanjin Miroslav Pavićević tvrdi da je morao da se iskrca sa broda kompanije MSC “Maria Saveria” i da je ostao bez posla mornara zbog kapetana Borisa Popovića iz Beograda koji ne voli Crnogorce, posebno Cetinjane...

CETINJE: Svijet,Crna Hronika,vijesti…subota, 17.07.2021…11: 21…POMORAC ISKRCAN S BRODA ZBOG KAPETANA iz Beograda: Ne voli Crnogorce i Cetinjane… (foto)

Cetinjanjin Miroslav Pavićević, kaže da mu je kapetan Popović, mimo ugovora dao da radi dva posla i to kao konobar i mornar, i 16 sati tokom cijelog dana, što on nije mogao da prihvati jer je sa kompanijom MSC potpisao ugovor samo za posao mornara.

Pavićević za CdM tvrdi da je čuo od ljudi na brodu da kapetan Popović ne voli Crnogorce, posebno ne voli Cetinjane, pa sagovornik CdM-a kaže da mu je logično da je zbog toga što je Crnogorac doživio neprijatnosti i raskinut ugovor sa pomenutom kompanijom.

On u izjavi za CdM govori šta se dogodilo.

“Ugovor za posao mornara sam potpisao 25. juna. Kada sam se ukrcao na brod 28. juna, prvi oficir mi je rekao da ću morati da radim kao konobar i kao mornar i da ću raditi u prosjeku nekih 16 sati. Prvom ofciru Ardeliću iz Tivta sam kazao da želim da radim mimo onoga za šta sam potpisao ugovor”, priča on.

Ističe da je Ardelić bio jako neprijatan prema njemu, te da mu je rekao: “Ako nećeš da radiš, idi kući, što si dolazio”.

Čitaj još:   DETALJI ZLOČINA O MUČKI UBIJENOJ LANI BIJEDIĆ

Odgovario mu je: “Hoću da rwdim ali ne po cijeli dan, jer je to neizdrživo i nije u skladu sa ugovorom.”

Pavićević priča da se sjutradan vidio sa kapetanom Popovićem koji ga je pitao je li on taj koji se buni i neće da radi.

“Kažem mu da se ne bunim već samo hoću da radim za šta sam potpisao ugovor. Nije htio da čuje već je od mene zahtijevao da radim šta mi se ponudi, i tokom cijelog dana. Dakle, sve što treba da se radi uz ono za šta sam potpisao ugovor– a to je posao mornara. Odbio sam. Kapetan je zbog toga poslao dopis kompaniji i ko zna šta je tu sve nakitio i napisao o meni, a istina je ovo što vam kažem. Sumnjam da je to uradio jer ne voli Cetinjane. Zbog tog dopisa koji je poslao i stuacije koja se desila, ja ne mogu še jnkada za ovu kompaniju potpisati ugovor”, požalio se Cetinjanin.

Napominje– ostao sam bez posla.

Kaže da sada mora tražiti drugu kompaniju ako bude želio da ovaj posao radi na nekom drugom brodu.

Tvrdi da je pisao i žalbu zbog svega što mu se desilo i da je proslijedio kompaniji MSC, ali uzalud.

Čitaj još:   NIKŠIĆ: Vrijeđanje odbornice Marković-JELENU NAZVAO MERIMOM- pretenzije za nacionalnom diskriminacijom...

“Ko zna šta je kapetan napisao. Nijesu željeli da mi to kažu. Ja njih nakon tog dopisa ne zanimam”, požalio se Pavićević… (M.Dušević)

izvor Cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more