IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POJAČANJE NAPREDNJAKA IZ PAZARA: Dr Đerlek ugasio svoju stranku i priključio se Vučuću… (foto)

Čast mi je da budem u Vučućevom timu, trudiću se da opravdam ukazano poverenje…

NOVI PAZAR: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… nedelja, 18.07.2021…09: 51… POJAČANJE NAPREDNJAKA IZ PAZARA: Dr Đerlek ugasio svoju stranku i priključio se Vučuću… (foto)

Dr Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja je i zvanično postao član Srpske napredne stranke, a Aleksandar Vučić ga je predstavio na sastanku 17 beogradskih odbora SNS u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu pred tri i po hiljade ljudi…

Predsednik Aleksandar Vučić mi je ukazao veliko poverenje. Čast je biti u timu takvog čoveka, državnika i vizionara koji svakog dana gradi novu, jaku i ponosnu Srbiju. O autoputevima, brzim prugama, novim bolnicama, školama, fabrikama i ekonomskom prosperitetu pričaće i posle 100 godina.

Čitaj još:   LUDOST ČISTA, PAZITE ŠTA RADE KUPAČI NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Crvena ZASTAVICA podignuta, a oni NE REAGUJU... (foto, video)

Trudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano i da svi zajedno, sa mnogo više discipline, rada i truda obezbedimo građanima Srbije bolji život i budućnost– kazao je za Kurir Đerlek

Dr MIRSAD Đerlek, neurolog po specijalnosti, bio je i gradonačlenik Novog Pazara, predsednik skupštine tog grada, a i direktor novopazarske bolnice.

Izvor indeksonline.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more