IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. jul 2021. godine

Ovan pun entuzijazma, Bik solidnog zadravlja, Blizanci nervozni, Rak profitira, Lav bi trebao da se bavi sportom, Djevica se slaže s Ribama, Vaga greši, Škorpija traga za jasnijom slikom, Strijelac pod pritiskom, Jarac zaposlen, a od Vodolije se traži da pristane na kompromis. Ovo je dnevni horoskop za 20. jul 2021. godine.

OVAN

Odličan je dan za razgovor na temu dobijanja kredita, pozajmice, nalaženje sponzora. Sve vezano za tuđi novac vam ide od ruke. Prilično ste zainteresovani za simpatiju i ubjeđeni da će doneti odluku da bude sa vama. Zdravlje je stabilno.

BIK

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Posao stagnira, a vi ne uspjevate da ga pomjerite sa iste tačke. Frustira vas situacija u braku jer partner djeluje totalno nezainteresovano. Imunitet je u padu. Potrebno je da ga podignete.

BLIZANCI

Očekuje vas priliv novca što vam podiže raspoloženje. Prilično ste ambiciozni i vrijedni i u suštini zadovoljni kako se posao razvija. Prilično ste nezadovoljni emotivnom sferom i nemogućnošću da nađete partnera. Zdravlje je stabilno.

RAK

Oblast suđenja je odlično prikazana. Sudski proces se ili odlično razvija ili dobijate vijest o donetom rješenju u vašu korist. Uprkos teškoćama, puni ste nade da će doći do poboljšanja bračnog odnosa. Zdravlje je odlično.

LAV

Očekuje vas nova poslovna ponuda. U finansijskom smislu je prilično primamljiva pa je ozbiljno razmatrate. Upoznajete osobu koja vam se odmah dopada i ima veze sa inostranstvom. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   FOTKE BRAĆE OSUMNJIČENIH ZA DVOSTRUKO UBISTVO... (foto)

DJEVICA

Na poslu vas čeka nerviranje zbog loše saradnje sa strancima. Očekuje vas iznenadni trošak koji vas izbacuje iz takta jer je finansijska situacija jako loša. Emotivna sfera vas ne zanima. Zdravlje nije najbolje i najugroženiji su nervi.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna i sve se odvija u miru i na zadovoljavajući način. Emotivno ste nezadovoljni i iznenada se upuštate u svađu sa partnerom koja dovodi do iznenadnog raskida. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Umjesto da se fokusirate na poslove koji vam idu od ruke, fokusirate se na problem koji već duže vremen ne uspjevate da riješite. Zadovoljni ste stabilnim emotivnim odnosom. Na polju zdravlja bubrezi su prilično osjetljivi.

STRIJELAC

Posao se ne odvija kako treba. Ima puno zastoja, problema, teškoća, nerviranja. Imate utisak da radite na rješavanju problema koje je nemoguće riješiti. Prija vam otvoren i opušten razgovor sa bračnim partnerom. Opao vam je imunitet.

JARAC

Zadovljni ste kako se poslovni pregovori odvijaju, mada imate neke adute koje još uvjek ne otkrivate u slučaju da pregovori zapnu. Nezainteresovani ste za emotivnu sferu niti želite da je poboljšate. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Odličan je dan za rješavanje pravnih pitanja i za komunikaciju sa predstavnicima medija. Ostavljate utisak ozbiljne, pouzdane i odgovorne osobe. Uživate u bliskosti sa voljenom osobom. Osjećate se snažno.

Čitaj još:   Vic dana Vučko i Kung-Fu pas

RIBE

Skoro sve vam ide od ruke: saradnja sa strancima i nadređenom osobom. Prilično vas brinu finansije i zbog njih ste čak i nervozni. Bračni partner vam pruža emotivnu i materijalnu podršku. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

ŠTA KAŽU STRANCI I ENCIKLOPEDIJE: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac?

Lik Nikole Tesle trebao krasiti hrvatsku eurokovanicu, ovaj svjetski poznati Read more

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more

STANIVUKOVIĆ IPAK STIGAO u Mostar: Možda se spustim do Starog mosta… (foto)

Zbog izjava zabrani negiranja genocida, su organizatori tradicionalnih skokova sa Read more