IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRISEL: “Vučić sitan pred svijetom, silan pred svojima” (foto i video)

Nakon nove runde pregovora dijaloga između Beograda i Prištine, Vučić predsednik Srbije bio je vidno nervozan, budući da je istakao da su to bili “najgori pregovori”…

BEOGRAD: Svijet, Zanimljivosti, vijesti…utorak, 20.07.2021… 00: 39…  BRISEL: “Vučić sitan pred svijetom, silan pred svojima” (foto i video)

Vučić je odlučio da malo trenira strogoću nad Petrom Petkovićem, a to je direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Petković je, u pokušaju da “pomogne” Vučiću tokom konferencije za medije nešto šapnuo, nakon čega je uslijedio ukor.

BRISEL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… utorak, 20.07.2021… 00: 49… BRISEL: “Vučić sitan pred svijetom, silan pred svojima” (foto i video)

– Govorili smo i o… grafitima- zastao je Vučić, najverovatnije u namjeri da napravi dramsku pauzu, što je Petković očigledno pogrešno shvatio, pa je pokušao svom šefu da pripomogne, pa mu je nešto šapnuo, na šta mu je Vučić prekorno odgovorio:

– Kad god misliš da se ne sjećam ili da stanem na sekund, razmisli dva put da li znam ili ne- kazao je Vučić svom saradniku.

Ovaj ispad Vučića prokomentarisao je Borko Stefanović, danas zamjenik predsjednika Stranke slobode i pravde, koji je imao zanimljivu opasku.

Čitaj još:   MILO Đukanović ne priznaje poraz: Borba za većinu još uvijek traje... (foto i video)

– Ponižavanje saradnika je tehnika koju je na svojoj koži osjećao i to godinama od političkog oca Šešelja. Sitan pred svijetom, ali silan nad svojima- napisao je Stefanović pritom podijelivši ovaj snimak.

I dok Vučić sporovodi silu nad svojima, pred predstavnicima Evropske unije i drugim strancima nije toliko oštar, ni moćan.

Valjda zbog toga želi unizi sebi pretpostavljene kako bi pokazao koliko je on veliki. Slično situaciji u školi, kada onaj jači maltretira slabiju djecu kako bi pokazao koliko je zapravo moćan.

Međutim, važno je ovde naglasiti da su Vučićevi saradnici sami pristali da budu predmet ponižavanja…

izvor Direktno.rs

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more

STANIVUKOVIĆ IPAK STIGAO u Mostar: Možda se spustim do Starog mosta… (foto)

Zbog izjava zabrani negiranja genocida, su organizatori tradicionalnih skokova sa Read more