IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ NE NOSI “fensi” naočare: Nego samo one od 400 dolara… (foto)

Nisam ja, doktore, neko ko nosi fensi naočare- izjavio je Aleksandar Vučić prilikom otvaranja Zdravstvene stanice u Borči, kada direktor te ustanove Aleksandar Stojanović, oftalmolog po struci, pokušao da mu pokloni nove naočare…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti…utorak, 20.07.2021… 00: 49… VUČIĆ NE NOSI “fensi” naočare: Nego samo one od 400 dolara… (foto)

Međutim, na naslovnoj strani današnjeg tabloida Informer, koji uređuje Dragan J. Vučićević, koji se nalazi u službi Vučića, osvanula je fotografija naprednjačkog lidera na kojoj se vide skupocene naočare marke “Guči”.

Kako se može provjeriti na optičarskim sajtovima, model koji nosi Vučić košta 390 dolara.

Na ulazu u novi zdravstveni objekat, direktor Zdravstvene stanice je rekao Vučiću da mu je na poklon spremio i nove naočare sa specijalnim staklima.

– Ovo su specijalna stakla i nećete “žmiriti” kad ste napolju na suncu- rekao je naprednjačkom vođi, na šta se on nasmijao i rekao nisam ja za specijalna stakla.

Naravno, Vučić nosi daleko skupocenije stvari i ispod časti mu je da dobije neke obične naočare koje nisu brendirane, a pogotovo ako nisu sa takvim renomeom kao “Guči”, te je pred kamerama glumio skromnost.

Čitaj još:   SNAŽAN Zemljotres jačine 6,8 stepeni po Reichteru potresao turski grad Elazig... (foto)

Ipak, njegova perjanica je današnjom naslovnicom skinula masku te lažne skromnosti.

A posle će vjerovatno da objašnjava kako to iz fundusa Predsedništva, kao i kad je “uhvaćen” da nosi patike “Zegna” od 60.000 dinara ili kao skupucena odjela (700.000 dinara) i dukserice od po nekoliko desetina hiljada dinara.

izvpr Direktno.rs

ŠTA KAŽU STRANCI I ENCIKLOPEDIJE: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac?

Lik Nikole Tesle trebao krasiti hrvatsku eurokovanicu, ovaj svjetski poznati Read more

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more

STANIVUKOVIĆ IPAK STIGAO u Mostar: Možda se spustim do Starog mosta… (foto)

Zbog izjava zabrani negiranja genocida, su organizatori tradicionalnih skokova sa Read more