IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ćerka Harisa Džinovića NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Đina golišavim slikama, dovela oca da je dobio “nervni slom”… (foto)

Ćerka Harisa Džinovića, Đina, nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila detalje o svojoj vezi sa fudbalerom, a medijska propraćenost koja je uslijedila zatim unijela je nestabilnost u porodično gnijezdo pjevača.

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti…srijeda, 21.07.2021…00: 49… Ćerka Harisa Džinovića NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Đina golišavim slikama, dovela oca da je dobio “nervni slom”… (foto)

Nakon što je Đina (17) javno odgovorila svojim pratiocima na razna i škakljiva pitanja o svojoj intimi, mediji su prenijeli sve do detalja. To što se ime njegove ćerke u takvom kontekstu pojavljuje u medijskim napisima, navodno je duboko uznemirilo pjevača Harisa Džinovića.

Harisa mnogo brine Đina, jer sve o tome dospije do medija, a najviše preko Instagrama– priča izvor Skandala i dodaje:

Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala a i da će biti dodatno opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj je u vezi s mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima.

Čitaj još:   Đurašković: DRITAN Abazović NE ZNA ŠTA JE STID...

Melini je u cijeloj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima.

Za sada je jedva uspjela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum– otkrio je sve taj isti neimenovani izvor.

Izvor Standard.co.me

OD DANAS DOBRO PAZITE! Sarajevo je dobilo SISTEM od koga če mnoge glava zaboljeti… (foto, video)

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica je najavio nabavku Read more

Čitaj još:   IZAZIVANJE HAOSA: Na adrese 103 obrazovne ustanove u Crnoj Gori stigle prijetnje da su meta krvavih bombaških napada... (foto, video)
VIC DANA: ĐETIĆ gledao seks kroz prozor hotela u BUDVI, pa došao kući da sve ispriča Nati… (foto)

Započnite jutro nasmejani uz iBalkan.net! vic dana... BUDVA: Regija, Zanimljivosti, Read more