IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. jul 2021. godine

Ovan gubi poslovni elan, Bik ne trpi ljubomoru, Blizanci i Djevica se odlično slažu, Raku se smiješi posao u inostranstvu, Lav opušten, Vaga bez interesovanja, Škorpija u manjim problemima, Strijelac nestrpljiv, Jarac prepušten samom sebi, Vodolija mnogo traži, a Ribe napete. Ovo je dnevni horoskop za 22.07.2021. godine.

OVAN

Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja poslovnih odluka i pregovora. Bračna partnerka pokušava da vas zainteresuje, ali ne uspjeva u tome. Vas zanimaju isključivo dešavanja u oblasti karijere. Zdravlje je stabilno.

BIK

Isti problemi su i dalje prisutni: nervozni ste zbog loše finansijske situacije, sa nadređenom osobom ne uspjevate da nađete zajednički jezik. Zahvljujući ljubavi vaš život ima smisao. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

BLIZANCI

Zabrinuti ste zbog finansija. Raspitujete se šta vam sve treba za dobijanje kredita, ali se u isto vrijeme plašite da ga uzmete. Razgovarate sa bračnom partnerkom o pozajmici. Njen stav je prilično pragmatičan. Moguća je glavobolja.

RAK

Odličan je dan za sastanke i pregovore. Nadređena osoba budno prati vaše poteze. Iznenađena je vašim uspjehom jer ga nije očekivala. Imate utisak da je bračni partner jako hladan prema vama. Neraspoloženi ste.

LAV

Umorni ste od previše obaveza na poslu. Dosadilo vam je da se stalno borite sa teškoćama. Predstoji vam novo poznanstvo. Totalno ste nesvjesni da ste ostavili snažan utisak na drugu osobu. Nemate apetit.

Čitaj još:   PADE SNIJEG, AL' VEĆ SUTRA: Očekuje se promjena vremena... (foto)

DJEVICA

Ne uspevjate da se opustite i fokusirate na obaveze. Pod stresom ste zbog loših finansija i to negativno utiče na vaš uobičajeni radni elan. Nemate volju da se vidite sa partnerom i otkazujete sastanak. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna. Sve se odvija na uobičajeni način. Prilično ste nervozni u komunikaciji sa partnerom. On je i dalje optimističan i nada se da će vas loše raspoloženje proći. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Imate subjektivan utisak da ste jako neuspješni. Nivo samopouzdanja je jako nizak. Veza je jedina oblast života kojom ste zadovoljni i koja vam daje snage da idete dalje. Prilično ste neraspoloženi i depresivni.

STRIJELAC

Na poslu vas očekuju već standardna loša komunikacija sa kolegama. Svi ste bez para i to jako loše utječe na međusobne odnose. Totalno ste nezainteresovani za emotivnu sferu i želite da budete sami. Cirkulacija je loša.

JARAC

Dobijate informaciju od kolega koja vam pomaže da unapredite poslovni projekat. Uvjereni ste da vas čeka uspjeh. Totalno ste nezainteresovani za emotivnu sferu. Bračna partnerka je povrijeđena vašim ponašanjem. Zdravlje je odlično.

VODOLIJA

Prilično ste frustrirani zbog situacije na poslu. Imate utisak da štagod uradili nema efekta i da posao stagnira. Održavate komunikaciju sa simpatijom. Druga strana nije svjesna vaših namera. Očekuje vas gubitak apetita.

Čitaj još:   NESTAO SA ŽURKE, U AUTU PRONAĐEN MRTAV: Roditelji mladića ga tražili, niko ne zna šta se desilo...

RIBE

Vaši poslovni planovi su prilično optimistični i želite da vam poslovni uspjeh omogući pojavljivanje u medijima. Nezadovoljni ste vezom i konačno priznajete sebi da ona nema perspektivu. Osjećate se odlično.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more