IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA Protest ispred Ministarstva: VUJOVIĆ, Vesna Bratić je personifikacija đavoljeg šegrta… (foto i video)

U organizaciji ”GI 21”, ispred Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta počelo okupljanje građana i protest zbog katastrofalne politike miinistarke Vesne Bratić…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti…srijeda, 21.07.2021…11: 49… PODGORICA Protest ispred Ministarstva: VUJOVIĆ, Vesna Bratić je personifikacija đavoljeg šegrta… (foto i video)

Izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj” Ljubomir Filipović je rekao da su se okupili kao građani i da se neće miriti sa ovim što se dešava u obrazovanju.

Izvršni direktor Udruženja “Forum Luča” Nebojša Mrvaljević ističe da Vlada nema pravo da unazađuje sistem vaspitanja i obrazovanja

“Ne pristajemo da preko naše đece realizujete projekat srpski svet. Vrijeme je za kraj ove pogubne vlasti i za odlazak ove Vlade”, poručio je on:

VUJOVIĆ: VULIN JE OBJAVIO RAT A MI ĆUTIMO

“Ne vjerujem da će se desiti neke velike promjene, ali ovi koji sjede u Vladi i ovom ministarstvu otvoreno bave fašizacijom društva i revenšazmom. Oni zapravo imaju jasan zadatak da uruše CG svakom pitanju kako bi dokazali da CG nije održava i da treba da pripadne tom njihovom “srpskom svetu” S druge strane imamo otvorenu objavu rata od strane od Vulina…

On je objavio rat a mi ćutimo. Vraćamo se u devedesete, ideologija je ostala ista. Amfilohije je otišao ali njegovi sljedbenici su tu. Vesna Bratić je personifikacija đavoljeg šegrta”, rekao je za Standard Sreten Vujović član Savjeta “GI 21”

Čitaj još:   ALEKSANDAR Vučić o sankcijama Rusiji namerno priča tako da ga niko ne razume: "Kako uvesti sankcije Rusiji, a da ne boli?" (foto, video)

RABRENOVIĆ: USVOJITI ZAKON PROTIV FAŠISTIČKOG DJELOVANJA

Jovan Rabrenović kaže da ih je danas okupila velika nesreća koju je zadesila državu 30. avgusta.

“Danas se promoviše fašizam, kliču ratnim zločincima. Crna Gora je doživjela da se u njenim institucijama nalaze oni koji promivišu fašizam”, rekao je on.

Postavljaju sebi pitanje da li smo dostojni nasljedici svojih predaka.

“Tužilaštvo sudstvo i policija ne rade ništa da kazni one koji promovišu fašizam. Nikada Crna Gora neće postati država koja poistovjećuje četnike i partizane.Treba da se usvoji zakon o zabrani fašističkog djelovanja”, smatra Rabrenović.

PETROVIĆ: HOĆE DA SATRU SVE ŠTO JE CRNOGORSKO

Izvršna direktorica nevladine organizacije Crnogorski ženski lobi Aida Petrović kaže da je ćutanje svih apostala, na čelu sa Krivokapićem, na to što “necivilizovano radi Bratić za svaku osudu”.

“Njihov naum mora biti zaustavljen, Hoće da satru sve što je crnogorsko”, istakla je Petrović.

Ističe da se na zlo ne ćuti, već se odgovara građanskim otporom.

VUKSANOVIĆ-STANKOVIĆ: NITI ĆE BITI SRPSKOG SVETA NITI VELIKE SRBIJE

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković kaže da neće dopustiti širenje četničke, kleronacionalističke ideologije.

“Oni kojima smo pružili ruku kada im je najteže bilo moraju poštovati državu. Kome se ne dopada, vrata su im tamo. Izdajnicima ovdje nije mjesto. Ko ne podrži njenu smjenu svi su Vesna Bratić. Zvaničnicima Srbije poručujemo: Niti će biti srpskog sveta niti velike Srbije”, istakla je Vuksanović Stanković.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine

izvor Standard.co.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more