IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“VUČIĆU, MOŽDA SE NISI VIDIO: A da li si se čuo sa Veljom Nevoljom?”

Javnost iz Srbije ostala je zatečena saznanjem da je Velja Nevolja, i to osumnjičen za brojna zvjerska ubistva, član Srpske napredne stranke od 2011. godine…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 22.07.2021… 20: 59… “VUČIĆU, MOŽDA SE NISI VIDIO: A da li si se čuo sa Veljom Nevoljom?”

Naprednjački lider Aleksandar Vučić je izjavio da se nikada u životu nije sreo ni vidio sa Belivukom?

Nikada u životu nisam video tog čoveka, nikada nisam razgovarao sa njima. Ukoliko sam se video sa njima bilo kada, na bilo kojoj lokaciji, spreman sam da doživotno vreme provedem u zatvoru – rekao je Vučić.

Na Tviteru je pometnja, reakcije su različite. Evo nekih…

Vučić tvrdi da se nikad nije vidio sa Belivukom, a da li se čuo sa njim, to nam nije rekao- ukazuje korisnik Vatrogasac na društvenoj mreži Tviter.

Čitaj još:   Vic dana Stambena zgrada u plamenu...

Kako smo saznali danas, Veljko Belivuk je 2011. godine, dakle, prije mnogih danas istaknutih naprednjaka i njihovih satrapa, prepoznao potencijal koji nosi Aleksandar Vučić, iako je, formalno, tada bio drugi čovjek SNS. 

Velja Nevolja se u SNS učlanio pruhe: Vesića, Brnabićke, Malog, Šapića, Željka Mitrovića, Milomira Marića, Sarape,Tome Mone, Verana Matića , Ljilje Smajlović, Olje Zekić, Krla, Trivanke- konstatuje i sve to Predrag Popović.

Ne može se reći da je Belivuk ušao u SNS iz koristoljublja, jer je 2011. ista ta partija bila u opoziciji, te niko nije ni slutio da ona jednog dana može doći na vlast, uvesti diktaturu i stvoriti privatnu državu.

Čitaj još:   LANČANI SUDAR: Više povrijeđenih u sudaru dva kamiona i dva automobila... (foto)

Znači prije svih ovih koristoljubaca, koji su pretrčali u SNS nakon pobjede 2012 godine. Belivuk je prepoznao da se samo Vučić zalaže za ideje koje će njemu omogućiti jednog dana da pokaže sav svoj potencijal, što se i desilo.

izvor Direktno.rs

NIŠ: Protesti,”Vučiću, Srbija te više neće”…

Jedan od govornika, profesor Filozofskog fakulteta u Nišu Zoran Jovanović, Read more

MILE PEVA I ARLAUČE: VUČIĆU,”Molim vas ne dolazite u ISTOČNO SARAJEVO, sprema vam se…”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zamolio je predsjednika Srbije Aleksandra Read more