IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. jul 2021. godine…

Ovan zadovoljan, Bik ima težak dan, Blizanci skeptični, Rak borben, Lav je pažljiv, Djevica odlaže obaveze, Vaga planira, Škorpija strastvena, Strijelac na putu uspjeha, Jarac temeljno gazi, Vodolija u ortačkoj priči, Ribe traljavo …

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti… subota, 24.07.2021…21: 39…  Dnevni horoskop za 25. jul 2021. godine…

OVAN
Posao: Konkretni odnosi između kolega na polju posla vam se dopadaju da ćete poželjeti mnogo bolji društveni život sa ovim ljudima pa i privatno.
Ljubav: Oni koji su u braku, provode jedan spokojan dan u svom miljeu, koji vam odgovara što se energije tiče.
Zdravlje: Nemate veće tegobe…
BIK
Posao: Osjećate da je ovo jedan težak dan, ali isto tako da su današnji problem odlični za prevazilaženje unutrašnje lične borbe za nešto bolji ambijent.
Ljubav: Ne očajavajte ukoliko vas jedna osoba uporno odbacuje, jer za sve postoji solidan razlog.
Zdravlje: Povucite se iz društvenog života na kratko…

BLIZANCI
Posao: Pokazujete dozu skepticizma, ali na kratko. Imaćete možda ideju bolju nego ranije i naravno saradnike, koji će je prihvatiti.
Ljubav: Volite da se osamljujete jer u tome vidite svoju satisfakciju i želite da provedete miran i spokojan dan na svoj način.
Zdravlje: Opuštajte se.
RAK
Posao: Imate jak stav da morate da uspijete u trenutnom poslu kojim se bavite. Neko bi mogao da vam odmaže na tom putu.
Ljubav: Obratite pažnju kome se emotivno otvarate, jer neke osobe vas smatraju svojim neprijateljem. Pokažite malo jači stav.
Zdravlje: Puni ste energije.
LAV
Posao: Bavite se intelektualnim radom danas. Budite pažljivi kada su pojedine odluke u pitanju, jer imate potencijala za bolji rad, nego inače.
Ljubav: Emotivna slika nije loša i vi sami uviđate sa su tenzije prošle kao i to da možete da računate na partnerovu podršku.
Zdravlje: Solidno.

Čitaj još:   Opština, gdje bilo je najviše nevažećih listića: Važeći svi su bili za Čovića...


DJEVICA
Posao: Odlažete sve obaveze i želite da se odmorite i napunite baterije u toku današnjeg dana. Više ćete provoditi vrijeme u nekoj vrsti dokolice
Ljubav: Ne pokazujete ljubomoru, više ste indiferentni prema partneru sa kojim imate solidnu komunikaciju.
Zdravlje: Zubobolja.
VAGA
Posao: Poželjećete da donesete plan za naredni period i da se čvrsto držite donesene odluke, jer smatrate da u tome ipak leži uspjeh.
Ljubav: Partner vas podstiče da nešto konkretno uradite za sebe i da ne pokušavate da ostanete na nivou, koji vam ne odgovara.
Zdravlje: Glavobolja.
ŠKORPIJA
Posao: Kada je u pitanju vaša finasnijska strana nije loša ideja, koju trenutno imate i pokušajte da je pretočite u izuzetno dobar poslovni plasman.
Ljubav: Vaša strastvena priroda se budi i želite da znate na čemu ste konkretno sa partnerom, ovaj put. Slijedi vam možda i novo poznanstvo.
Zdravlje: Kostobolja.
STRIJELAC
Posao: Morate da se držite određenog smjera i pravila na putu ka vašem konkretnom uspjehu na poslovnom planu. Jedna Djevica vam je velika podrška.
Ljubav: Osjećate veliko rasterećenje u emotivnom smislu, jer neke stvari se konkretno dešavaju u pozitivnijem smislu nego ranije.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.
JARAC
Posao: Strategiju koju imate je solidan put za nešto konkretnije dešavanje na poslovnom planu. Moraćete da budete u odličnom raspoloženju za nešto konkretnije finansijske prilive.
Ljubav: Nije loša ideja da se nešto konkretno desi i na ovom segmentu, jer vas partner podržava. Sredite se za večernji izlazak.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.
VODOLIJA
Posao: Kada je u pitanju ortačka priča ne morate da se nipodaštavate komentarima vaših kolega, jer su malo lošije raspoloženi prema uspješnim osobama.
Ljubav: Ukoliko je vaš stav da treba da ostanete sami ne morate da se otvarate pred nepoznatim osobama, koje iz vas izvlače informacije. Pokažite dosta jači stav.
Zdravlje: Pad imuniteta.
RIBE
Posao: Pomalo ste se umorili od obaveza i slijedi vam jedno malo hlađenje i naravno jače osvježenje. Ideje ćete kasnije sprovoditi u konkretne akcije.
Ljubav: Maštate o osobi koju često srećete u prolazu. Možda ste hrabri ovaj put da joj priđete i kažete konkretno, šta osjećate.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. jun 2021. godine

http://iBalkan.net

HAPŠENJE NA GRANICI: Nabavili LAŽNE PCR testove u kafani u NOVOM PAZARU…

Kosovska policija zabilježila je jutros još jedan pokušaj prelaska sa Read more

Dnevni horoskop za 18. septembar 2021. godine

Ovan bez realizacije, Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi Read more