IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO ĐUKANOVIĆ OLIMPIJCIMA: Odličan start, naprijed lavice i ajkule Crna Gora je uz vas! (foto)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je rukometašicama i vaterpolistima Crne Gore uspješan početak takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju.

TOKIYO: Svijet, Sport, vijesti… nedelja, 25.07… 11: 59… MILO ĐUKANOVIĆ OLIMPIJCIMA: Odličan start, naprijed lavice i ajkule Crna Gora je uz vas! (foto)

Predjsednik Milo Đukanović čestitao je rukometašicama i vaterpolistima na odličnoj igri drugog dana u Tokiju i poručio im da je Crna Gora uz njih.

“Odličan start naših rukometašica i vaterpolista na OI. Samo naprijed naše lavice, naše ajkule! Još jednom pokazali ste da ste dio svjetskog vrha i učinili zemlju ponosnom. Crna Gora je uz vas”, objavio je Đukanović na Twitter- u.

Rukometašice Crne Gore ubjedljivo su savladale Angolu i to na samo startu Olimpijskih igara u Tokiju 33:22, uz maestralnu partiju Jovanke Radičević koja je postigla 12 golova.

Čitaj još:   MILOJKO Spajić stigao u Skupštinu CRNE GORE: Uskoro počinje Premijerski sat... (foto)

Crnogorske rukometašice ponosne su nakon trijumfa nad Angolom. Itana Grbić kaže da je ovo za njih bila najteža utakmica, ali da su je odigrale pametno. Majda Mehmedović je, kaže, očekivala pobjedu jer odustajanje nije bilo opcija.

Selektor vaterpolista Crne Gore Vladimir Gojković rekao je da je zadovoljan kako je ekipa reagovala, nakon što je gubila tri razlike na startu meča sa Australijom.

“Ajkule” su na kraju slavile 15:10 i napravile veliki korak ka četvrtfinalu Olimpijskih igara.

izvor rtcg.me