IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNA Tragedija: Autobus sa Kosova izletio s autoceste, 10 poginulih, 45 osoba u bolnici… (foto i video)

U prvim izvještajima policija je govorila da je riječ o makedonskom autobusu, ali je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih registracijskih oznaka…

SLAVONSKI BROD: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 25.07…10: 59… UŽASNA Tragedija: Autobus iz Makedonije izletio s auto ceste, 10 poginulih, 45 osoba u bolnici… (foto)

Strašna tragedija dogodila se rano jutros blizu naplatnih kućica na autocesti A3 kod Slavonskog Broda.

U izlijetanju autobusa poginulo je deset osoba, a tridesetak ih je ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu. U prvim izvještajima policija je govorila da je riječ o makedonskom autobusu, ali je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih registracijskih oznaka.

Promet je prekinut između čvorova Slavonski Brod zapad i istok u smjeru Lipovca te je preusmjeren na obilazne pravce. Policijski očevid i dalje traje.

Prvobitno je javljeno da je poginulo troje ljudi, a kasnije su date informacije da je u ovoj nesreći život izgubilo deset ljudi.

– Broj poginulih u jutrošnjem slijetanju autobusa makedonskih tablica na autocesti kod Slavonskog Broda povećao se na deset- potvrdio je u nedjelju Hini glasnogovornik brodsko- posavske policije Damir Brezić.

Istakao je da je situacija vrlo teška i još uvijek je veliki broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu.

Čitaj još:   NOVI DETALJI O SMRTI POŠTARA MILOŠA STAMATOVIĆA- SAMOUBISTVO ILI UBISTVO?

Desetine ljudi je povrijeđeno.

Jutros oko 6.20 sati, policija je zaprimila dojavu da se na autocesti A3, kod Slavonskog Broda (u blizini naplatnih kućica Slavonski Brod – zapad), na južnom kolničkom traku, dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka.

U ovoj prometnoj nesreći, tri osobe su smrtno stradale, dok je nekoliko desetaka osoba zadobilo tjelesne ozljede. Policijski službenici obavljaju očevid u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodila prometna nesreća – objavila je prvobitno policija, kako su prenijeli hrvatski mediji.

Kasnije su objavili da je u pitanju autobus kosovskih tablica.

Čitaj još:   UŽASNA TRAGEDIJA: Fudbalski reprezentativac Jugoslavije izvršio SAMOUBISTVO... (foto)

Iz HAK-a su javili da je saobraćaj prekinut.

– Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod Zapad i Slavonski Brod Istok u smjeru Lipovca. Promet je preusmjeren i vozi se obilaznim pravcima – prenosi Index.hr.

iBalkan.net / Index/ Hina

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more