IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UMRO PACIJENT Od kovid- 19, iako je primio dvije doze vakcine… (foto i video)

U bolnici u Tetovu je umro 62- godišnji pacijent koji se zarazio kovidom, iako je primio dvije doze vakcine „sinofarm“, objavili su danas lokalni mediji…

TETOVO: Makedonija, Crna Hronika, vijesti… srijeda, 28.07.2021…12: 49… UMRO PACIJENT Od kovid- 19, iako je primio dvije doze vakcine… (foto i video)

Rukovidilac Kovid centra u Tetovu Gzim Nuredini je rekao da je preminuli pacijent drugu dozu vakcine primio 6. jula, ali je istakao da je ima tri teške hronične bolesti.

Prema njegovim riječima, „radi se o 62- godišnjem pacijentu koji je imao hroničnu bubrežnu insufijenciju, visok krvni pritisak i kardiomiopatiju“.

Vakcinisan je 6. jula vakcinom „sinofarm“. Primljen je sa teškom kliničkom slikom i zbog drugih komorbiditeta je juče preminuo.

Čitaj još:   BEOGRAD: Klanjan bajram- namaz u Bajrakli džamiji uz poštivanje epidemioloških mjera... (foto)

Poslije vakcinacije svakako može da se desi infekcija. Pri imunom odgovoru na vakcinaciju možda imunološka odbrana nije bila kompletna ili kod ovog pacijenta zbog hroničnih bolesti nije mogao da se kreira isti imuni sistem protiv kovida 19″, rekao je Nuredini…

izvor Direktno.rs

NAUČNICI ŠOKALI SVIJET: Evo ko je COVID- 19 proizveo i na koji način…(foto i video)

Britanski profesor Angus Dalgleish i norveški naučnik Birger Sorensen u Read more

TURSKI NAUČNICI: Izumili sistem “Diagnovir”, sa 99 % pouzdanim rezultatima za KOVID- 19, dostupan u 10 sekundi… (foto i video)

Turski naučnici su izumili novi sistem dijagnostifikovanja infekcije COVID-19 koji Read more

Čitaj još:   SARAJEVO: Sedam umrlih na Podhrastovima, 200 novih pozitivnih na COVID- 19 u KS na posljednjem testiranju... (foto)
JEZIV SNIMAK: Stampedo ispred kovid amublante… (foto i video)

Društvenim mrežama širi se zastrašujući snimak stampeda i to ispred Read more