IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORAC stao na put gradonačelniku Nikšića: NEĆE PREKO MOJE OČEVINE IĆI ONI KOJI VELIČAJU DRAŽU I PJEVAJU ČETNIČKE PJESME (video)

Dragan Nikičević je mještanin jednog od sela u okolini Nikšića. Preko njegovog privatnog imanja prolazi put prema lokalnoj deponiji Mislov.

Nikičević je, kako piše portal Aktuelno.me, do daljnjeg zabranio prolazak kamiona za odvoz smeća prema deponiji, obrazlažući to riječima:

– Ne dam da preko moje očevine prolaze oni koji veličaju Dražu Mihajlovića i pjevaju četničke pjesme.

Ovu svoju odluku je dodatno obrazložio time što su mu upravo četnici ubili oca , a on je ostao siroče.

Nije bolje prošao ni načelnik Nikšića Marko Kovačević, koji je krenuo danas da obiđe deponiju, na kojoj je izbio požar. Načelnika i njegovu pratnju Nikičević je zaustavio ne dozvolivši im dalji prolazak.

– Možete proći samo preko mene mrtvog, čuje se između ostalog na video snimku kako Nikičević poručuje Kovačeviću. Uzaludna su bila Kovačevićeva uvjeravanja kako on nije četnik, te kako Nikičevićevog oca nisu mogli ubiti četnici deset godina nakon Drugog svjetskog rata. Na kraju je Kovačeviću ostalo samo još da zaprijeti Nikičeviću kako će nadležni organi raditi svoj posao. 

Čitaj još:   Je li u NIKŠIĆU na pomolu budvanski scenario: DVA GRADONAČELNIKA!!!

Inače, na deponiji Mislov već nekoliko data traje požar, a Nikičević dozvoljava da prođu kamioni sa vodom i šutom, koji učestvuju u gašenju.

Kako je izgledao susret Nikičevića i Kovačevića pogledajte u snimku.

izvor: hajat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more