IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE ČETNIČKA PODRŠKA IZ NIKŠIĆA: Kovačević počeo pripreme za ustoličenje Joanikija… (foto)

NIKŠIĆ SPREMIO I IMA Na spisku 267 vozila koje za Cetinje!!!

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 15.08.2021… 09: 44… OVO JE ČETNIČKA PODRŠKA IZ NIKŠIĆA: Kovačević počeo pripreme za ustoličenje Joanikija… (foto)

Na sastanku je razmatrana i opcija da oni odu na Cetinje noć prije, jer se može dogoditi da Policija zabrani ulazak u Prijestonicu dok bude trajalo ustoličenje. Svi oni bi trebalo da budu podrška tom skupu, piše Aktuelno.me.

Pripreme za ustoličenje Joanikija za mitropolita u SPC u Crnoj Gori uveliko su počele u njegovom taboru. Iako je vrlo neizvjesno da li će uopšte biti tog događaja, njegovi sljedbenici odnosno šlihtači već su krenuli sa pripremama.

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević, kojem je SPC svesrdno pomogla da dođe na tu poziciju, održao je prije neki dan sastanak povodom ustoličenja Joanikija.

“Napravljen je spisak svih onih koji bi trebalo da svojim automobilom krenu ka Cetinju 4. septembra. Na tom spisku je 267 vozila“, navodi izvor portala Aktuelno blizak Kovačeviću.

Prema našim saznanjima, na spisku su mahom osobe za koje je Kovačević sa svojim saradnicima uvjeren da ne smiju da kažu “ne” već moraju slušati njegovu direktivu.

Čitaj još:   STRAHOTA Zaustavio ženi vozilo, ponudio joj prevoz, a onda je uslijedio horor...

Na sastanku je razmatrana i opcija da oni odu na Cetinje noć prije, jer se može dogoditi da Policija zabrani ulazak u Prijestonicu dok bude trajalo ustoličenje. Svi oni bi trebalo da budu podrška tom skupu – kaže naš sagovornik.

On nije otkrio o kakvoj je vrsti podrške riječ.

Spisak tih automobila za sada nije u posjedu redakcije portala Aktuelno, ali ćemo, ukoliko ga dobijemo, vrlo rado objaviti kako bi pomogli nadležnim organima da zaustave ,,četnički karavan” koji treba da krene za Prijestonicu.

Kovačević važi za svetosavskog predsjednika opštine koji se ne libi da negira zločin u Srebrenici pa na svaki način želi da se zaštiti SPC, a što je protiv interesa građana Nikšića.

Važi takođe za ekstremnog pobornika četničke ideologije i poštovaoca lika i djela zločinaca Draže Mihailovića i Pavla Đurišića.

Zbog svojih ekstremnih neočetničkih stavova i fetišu prema ravnogorskim kapama dobio je nadimak Šubara.

S obzirom da je sljedbenik ovakve zločinačke ideologije, nadležni bi trebalo dobro da motre na postupke i planove njega i njegove grupe.

Čitaj još:   SJEĆANJE NA VELIKANA ŠANSONE: Život Kemala Montena, bio kao film, sve pjesme pisao samo za NJU (video)

izvor Aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more