IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA I MISTERIJE SAMOUBISTAVA: Dječak i djevojka prije skoka sa mosta na Tari ostavili JEZIVU PORUKU… (foto)

Dvoje mladih ljudi iz Crne Gore izvršilo je samoubistvo na istom mestu i na isti način, u samo nekoliko dana razmaka…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… utorak, 17.08.2021… 20: 39…PLJEVLJA I MISTERIJE SAMOUBISTAVA: Dječak i djevojka prije skoka sa mosta na Tari ostavili JEZIVU PORUKU… (foto)

Djevojka i tinejdžer se u razmaku od par dana ubili NA ISTOM MIJESTU I NA ISTI NAČIN, a njihovi Instagram profili kriju TAJNU PORUKU…

Na društvenim mrežama počelo je da se širi upozorenje za roditelje. Naime, u 15 dana dogodila su se dva samoubistva u Crnoj Gori, a ono što posebno zabrinjava je činjenica da su počinjena na isti način i na istom mjestu.

Prvo je samoubistvo počinila djevojka M. G. od 24 godine, a jučer dječak V. K. od 14 godina. Oni su skočili sa mosta na Tari koji je na visini od 180 metara.

Tijelo djevojke pronađeno je 21. jula na obali Tare, u blizini Manastira Svetog arhangela Gavrila, a ona je skočila dan ranije, 20. jula oko 20 sati uvečer. Samo petnaestak dana kasnije, dječak je u prisustvu velikog broja turista preskočio ogradu mosta i skočio u provaliju, a njegov nestanak je prijavila majka i to samo sat vremena prije. Njegovo tijelo pronađeno je sutradan u rijeci, u blizini mosta.

Čitaj još:   IMAM HODŽIĆ PODVUKAO: “Nikšić nije Srebrenica niti će ikada biti, to nam je…” (foto)

Ono što privlači pažnju jeste da su njihovi profili na društvenim mrežama imali identičan opis. Naime, oni su napisali poruku “Safe place”, a u dijelu koji je predviđen za upisivanje biografije postavili srca u bojama duge.

Svi detalji bit će poznati nakon istrage, koja je još uvijek u toku.

Posebno se mole roditelji da provjeravaju profile svoje djece na mrežama, kao i da sa svojom djecom razgovaraju o svemu, naročito koga upoznaju i sa kim razgovaraju...

Izvor agencije

Šehović: Udružimo se i ODBRANIMO građansku CRNU GORU pred naletom ŠOVINIZMA…

Ovako koncipirana marionetska vlast nas svakim danim sve više udaljava Read more