IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA I MISTERIJE SAMOUBISTAVA: Dječak i djevojka prije skoka sa mosta na Tari ostavili JEZIVU PORUKU… (foto)

Dvoje mladih ljudi iz Crne Gore izvršilo je samoubistvo na istom mestu i na isti način, u samo nekoliko dana razmaka…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… utorak, 17.08.2021… 20: 39…PLJEVLJA I MISTERIJE SAMOUBISTAVA: Dječak i djevojka prije skoka sa mosta na Tari ostavili JEZIVU PORUKU… (foto)

Djevojka i tinejdžer se u razmaku od par dana ubili NA ISTOM MIJESTU I NA ISTI NAČIN, a njihovi Instagram profili kriju TAJNU PORUKU…

Na društvenim mrežama počelo je da se širi upozorenje za roditelje. Naime, u 15 dana dogodila su se dva samoubistva u Crnoj Gori, a ono što posebno zabrinjava je činjenica da su počinjena na isti način i na istom mjestu.

Prvo je samoubistvo počinila djevojka M. G. od 24 godine, a jučer dječak V. K. od 14 godina. Oni su skočili sa mosta na Tari koji je na visini od 180 metara.

Tijelo djevojke pronađeno je 21. jula na obali Tare, u blizini Manastira Svetog arhangela Gavrila, a ona je skočila dan ranije, 20. jula oko 20 sati uvečer. Samo petnaestak dana kasnije, dječak je u prisustvu velikog broja turista preskočio ogradu mosta i skočio u provaliju, a njegov nestanak je prijavila majka i to samo sat vremena prije. Njegovo tijelo pronađeno je sutradan u rijeci, u blizini mosta.

Čitaj još:   BOSANKA SA NAJVEĆIM OBLINAMA...

Ono što privlači pažnju jeste da su njihovi profili na društvenim mrežama imali identičan opis. Naime, oni su napisali poruku “Safe place”, a u dijelu koji je predviđen za upisivanje biografije postavili srca u bojama duge.

Svi detalji bit će poznati nakon istrage, koja je još uvijek u toku.

Posebno se mole roditelji da provjeravaju profile svoje djece na mrežama, kao i da sa svojom djecom razgovaraju o svemu, naročito koga upoznaju i sa kim razgovaraju...

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more