IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZGLEDA DA JE U ZEMLJU PROPAO: Gdje je Vulin? To zna samo Vučić… (foto i video)

Tekst sa portala Direktno.rs u izvornoj varijanti…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 18.08.2021… 15: 04…IZGLEDA DA JE U ZEMLJU PROPAO: Gdje je Vulin? To zna samo Vučić… (foto i video)

Izgleda da su bravure vojnika policajca Vulina zasmetale ljudima preko bare i da su pred Vučića postavili jedan mali uslov – da Vulin bude smenjen. Vučić je to odbio, ali je savetovao svom najlojalnijem saradniku da se malo primiri. I ovaj se primirio – nigde ga nema.

Nije da nam nedostaje, mada ima i toga. Samo tetkin mali može da izgovori sve onakve gluposti kakve je Vulin izgovarao.

Dobro, može i Toma Mona. U pravu ste, može i Brnabićka. Da, da, može i dr FBI Neša. Ma, mogu svi ti likovi koji su izmileli ko zna odakle, ali Vulin je to radio nekako posebno. Drugačije od ostalih.

Ipak je on za razliku od Brnabićke, koja je završila fakultet koji je u Americi rangiran kao 960, ili Stefanovića koji je pokušao da studira i medicinu i prava, ali nikad nije uspeo da da ni prvu godinu, dakle ipak je Vulin za razliku od njih regularno završio državni fakultet.

Čitaj još:   NOVI PREOKRET: Danas temperature do 20 C, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Kako mislite nije baš regularno? Čovjek iz Novog Sada, a završio Pravni fakultet u Kragujevcu?

Pa, ništa logičnije od toga. Posebno kad se zna da je kragujevački Pravni bio preteča Megatrenda i da su tamo išli svi koji nisu mogli da diplomiraju u Beogradu i Novom Sadu. U Kragujevcu su se ispiti prodavali ili poklanjali onima kojima je pametno da se poklone. Uostalom, nije Vulin sam putovao do Kragujevca.

Sa njim je tamo išao i Miloš Vučević, sadašnji gradonačelnik Novog Sada, pa su mogli da dele troškove puta.

Šta će biti sudbina redova Vulina, ne zna se. A nije ni važno, jer uskoro Vučić neće biti na vlasti i samim tim će Vulin prestati da postoji. Osim za nadležne organe, naravno…

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more