IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROVOKACIJA VUČIĆA SREBRENICI: “Nikada vas nećemo ostaviti na cjedilu, živjela Republika Srpska” (foto)

Vučić, objavio je na svom Instagram profilu videozapis, nalik na neku vrstu kampanje u kojem poručuje da je Srbija uvijek biti uz svoj narod na Kosovu i Republici Srpskoj…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti… srijeda, 18.08.2021… 20: 04…PROVOKACIJA VUČIĆA SREBRENICI: “Nikada vas nećemo ostaviti na cjedilu, živjela Republika Srpska” (foto i video)

Poruka Srbima na Kosovu i Metohiji, je poruka našem narodu svuda, kaže Vučić…

Srbijanski predsjednik, Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu videozapis, nalik na neku vrstu kampanje, u kojem poručuje da će Srbija uvijek biti uz svoj narod na Kosovu i Republici Srpskoj.

U videosnimak objavljen na Vučićevom Instagram nalogu ubačeno je njegovo obraćanje iz Bajine Bašte, na kojem je srbijanski predsjednik poručio će Srbija uvijek pružati podršku.

Čitaj još:   Današnja Vlada CRNE GORE je samo pozorište lutaka čije konce vuče SPC...

Vučić je tu poruku posebno uputio osobama koje su na skup u Bajinu Baštu došle iz Skelana, Srebrenice i Bratunca, poručivši uvijek biće potpomognuti i ekonomski i na svaki drugi mogući način.

Mi naš narod nećemo ostaviti na cjedilu. To je poruka i našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka našem narodu svuda. Hvala vam živjela Srbija i živjela Republika Srpska, rekao je Vučić…

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more