IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Uhapšen Miloš Sekulić, prijetio ubijanjem i klanjem na Cetinju… (foto i video)

Podgorička policija uhapsila je Miloša Sekulića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje na štetu društvene zajednice…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 19.08.2021… 14: 04… PODGORICA: Uhapšen Miloš Sekulić, prijetio ubijanjem i klanjem na Cetinju… (foto i video)

“Policija u Podgorici je, predzimajući intenzivne mjere i radnje na identifikovanju osobe sa snimka koji je objavljen na društvenim mrežama a u kojem nepoznata osoba poziva na nasilje i širenje nacionalne i vjerske mržnje i netrpeljivosti, lišila slobode M.S.”, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Policija je, kako kažu, odmah po saznanju za pomenuti snimak preduzela sve aktivnosi i ubrzo identifikovala, locirala i uhapsila osumnjičenog.

“On će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, zaključuju u policiji.

Čitaj još:   HRVATSKA PIŠE HISTORIJU: Španci do vrha napunili mrežu "Vatrenih"...

Podsjetimo, na društvenim mrežama juče se pojavio snimak muške osobe, koja sa šajkačom na glavi, poziva na klanje i ubijanje na Cetinju.

“Ja sam spreman za Cetinje. Drma mi se drma mi se na šubari cveće, ubićemo zaklaćemo ko sa nama neće. Svi na Cetinje, alo. Kapa se pripremila, jedno dva tri noža da ponesemo i boli nas uvo”, čuje se na tom snimku.

PODGORICA: Poslanici Bošnjačke stranke razgovarali sa Erdoganom… (foto)

Predsjednik Ibrahimović je kazao da očekuje da se uskoro u Read more