IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. avgust 2021. godine…

Raka očekuje nešto izvanredno, a Lava slučajan susret iz kojeg se rađa ljubav, uspjeh čeka Strelca, Vaga je mnogo umorna, Ribe sklone glavobolji…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti… petak, 20.08.2021… 00: 04… Dnevni horoskop za 20. avgust 2021. godine…

U ovom danu nas čeka nalet energije i donošenje neuobičajenih odluka, jer je Merkur u Djevici u trigonu sa Uranom u Biku pa dnevni horoskop za 20. avgust 2021. predviđa originalnost, inventivnost i kreativnost…

Cio dnevni horoskop za 20. avgust 2021. pročitajte od naše astrološke ekipe regonalnog portala iBalkan.net

Blizanci borbeni, Vodolija ljubomorna, Vaga napeta.

OVAN
Posao: Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju.
Ljubav: Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo srećniji.
Zdravlje: Solidno.
BIK
Posao: Ukoliko smatrate da vrijedite mnogo više od prosječnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent.
Ljubav: Oni koji su u braku slijedi im otrežnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera.
Zdravlje: Posjetite stomatologa.
BLIZANCI
Posao: Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu.
Ljubav: Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mjesto pod suncem kada su emocije u pitanju.
Zdravlje: Pojačavajte dozu vitamina.
RAK
Posao: Volite svoj posao i u tome doslovno užvate. Ostatak akcija ne želite da dijelite sa ostalim članovima vašeg tima, pa se poneko može i protiviti ovome.
Ljubav: Ne uviđate ništa posebno kada su pojedina rješenja na emotivnom planu u pitanju. Smatrate da ste sa nekim osobama završili karijeru i ne želite da se vraćate na isto mjesto.
Zdravlje: Stomačne tegobe mogu biti učestale.
LAV
Posao: Ne žalite se na trenutnu poziciju u većoj mjeri jer smatrate da su trenutni problem prolaznog karaktera. Pokušajte da savladate svoj bijes na vrijeme ovaj put.
Ljubav: Imali ste i lošijih dana pa se ne opterećujete trenutnom situacijom koju vam je partner priredio. Biće boljih dana.
Zdravlje: Srčana aritmija.
DJEVICA
Posao: Vi ste danas izuzetno pedantni u svojim poslovnim aktivnostima i nemate namjeru da se opredelite za neku sasvim drugu kategoriju od trenutne.
Ljubav: Što se emotivnog segmenta tiče ne dramite u vezi onoga što partner ne može trenutno da vam ispuni.
Zdravlje: Solidno, danas…

Čitaj još:   NAČIN NA KOJI JE VELJA MOBILISAO ČUVARE IZ CZ: Nadzirali ga, pa onda radili za njega godinama! (foto)

VAGA
Posao: Nije sve u tako lošem raspoloženju što se vaših ličnih finansija tiče koliko ćete morati mnogo više da sarađujete sa svojim poslovnim saradnicima u narednom period
Ljubav: Isuviše razmišljate o jednoj osobi koja vam je povremeno okretala leđa. Nije loša ideja da sa tim prekinete.
Zdravlje: Pojačana nervoza.
ŠKORPIJA
Posao: Isuviše ste iskusni na polju posla što se tiče segmenta gdje se mnogo više dajete trenutno. Ne pokušavajte još uvijek nešto posebno da mijenjate.
Ljubav: Ponašate se dovoljno odgovorno i ne želite nikoga da povredite. Isuviše ste dobro raspoloženi da vam neće pasti na pamet prevara, makar pogledom.
Zdravlje: Problemi sa kostima.
STRIJELAC
Posao: Ukoliko sarađujete sa partnerom iz inostranstva, pokušajte da se otvoreno postavite pred poslovnim problemima koje imate i da počnete zajedno da ih rješavate.
Ljubav: U polju braka se očekuju povremeni naleti bijesa partnera pa se suzdržavajte u takvim situacijama od negativnih izliva emocija.
Zdravlje: Poslušajte svoje srce.
JARAC
Posao: Poboljšavate svoje radne sposobnosti. Ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.
Ljubav: Mlađi predstavnoci će pokušati mnogo toga da dobiju kroz kompromise i dogovore. Ne pokazujete naglost skoro nikada i to je vaše tajno oružje.
Zdravlje: Pojačavajte ishranu bogatu proteinima.
VODOLIJA
Posao: Pokazali ste veću spremnost od ostalih kolega za nešto više poslovnih aranžmana i počinjete u skorije vrijeme da radite već nešto jako korisno za sebe.
Ljubav: Pojačavate ljubomoru i to vas povremeno emotivno kida. Volite poneku emociju i da sakrijete od očiju javnosti pa odajete utisak tajanstvene osobe.
Zdravlje: Ne pokazujete umor.
RIBE
Posao: Volite da se angažujete na dodatnim radnim zadacima, jer smatrate da nemate dovoljno novca od onoga što ste od ranije radili.
Ljubav: Ništa novo se ne očekuje na vašem polju emocija sve dok vi ne uvidite da nešto sami treba da preduzmete.
Zdravlje: Nesanica…

Čitaj još:   UBIJENI KRUNIĆ BIO U VEZI SA EMINOM I TIJANOM STAJŠIĆ! S jednom je bila velika ljubav, S DRUGOM JE BILO BURNO...

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za 25. septembar 2021. godine

Ovan rješava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlače Škorpija Read more

VIC DANA: Zoran Milanović u banci… (foto)

 "Dobar dan. Molim vas, možete li mi unovčiti ovaj ček?"  Read more

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine…

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan Read more