IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA SARAJEVA: Crni gust dim se nadvio nad gradom, izgorjelo osam stanova… (foto i video)

Osam stanova u nizu u barakama izgorjelo je jutros u požaru u sarajevskom naselju…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti… petak, 20.08.2021… 09: 44… TUGA SARAJEVA: Crni gust dim se nadvio nad gradom, izgorjelo osam stanova… (foto i video)

Sarajevski vatrogasci jutros su izašli na intervenciju nakon što im je prijavljeno da gore barake u ovoj ulici, potvrđeno je za Faktor u Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi Kantona Sarajevo.

Građane je uznemirio gust dim koji se izdigao na ovom području, no detaljnijih informacija u prvi mah nisu imali ni vatrogasci, a ni policija.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo su potvrdili da su obaviješteni o požaru, te da su policijske ekipe, kao i vatrogasci upućeni na mjesto događaja.

Zasad vam ne možemo iznositi druge informacije, jer nisu provjerene- rekao je dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.

Također, podrobnijih informacija nisu imali ni vatrogasci, koji su potvrdili da su njihove ekipe izašle na intervenciju.

Čitaj još:   EKSTRA Putovanja života: Mladi bračni parovi iz BiH na hadžu...

Na mjestu događaja se, međutim, može vidjeti da je izgorjelo osam stanova u nizu. Na terenu su četiri vatrogasna vozila koja gase požar, a pristižu i druga vozila.

Zasad nema informacija o tome da je neko povrijeđen u požaru. Vatrogasci su potvrdili da je požar stavljen pod kontrolu, te da je intervenisalo pet njihovih ekipa.

izvor Faktor.ba

TUGA SARAJEVA: Direktorica učinila neočekivan potez, hrabra je i pred kamerama, poslala je ovu PORUKU UEFA … (foto i video)

TREBA VIDJETI: Sabrina Buljubašić, na ovaj način je reagovala nakon Read more

Čitaj još:   SKANDAL TRESE NJEMAČKU, MINHEN i Bajern: Andrea Trinkijeri pesnicom udario svog košarkaša... (foto, video)