IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. avgust 2021. godine…

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. avgust 2021. godine na regionaknim portalu iBalkan.net

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti… nedelja, 22.08.2021… 00: 54…Dnevni horoskop za 22. avgust 2021. godine…

Ovan ispunjava obaveze, Bik pasivan, Blizanci napeti, Rak borben, Lav dobro raspoložen, Djevica djeluje impulsivno, Vaga zabrinuta za karijeru, Škorpiji treba odmor, Strijelac se obuzdava, Jarac infantilan, Vodolija pred novim izazovima, a Ribe intuitivne…

Ovo je današnji dnevni horoskop za 22. avgust 2021. godine…

OVAN
POSAO: Niste smeli da izostanete sa svojim obavezama, pa se ovde sugeriše određena doza dobrog raspoloženja..
LJUBAV: Ne opterećujte se pogrešnim odlukama već se sugeriše određena doza racija, koja vam je preko potrebna u radu na sebi.
ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.
BIK
POSAO: Nije loša solucija da se dovoljno integrišete sa već poznatim klijentima koliko se očekuje proširenje posla.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, pazite se razmirica i ne pokušavajte da se postavljate otvoreno, jer imate loše aspekte tajni.
ZDRAVLJE: Pijte vitamin C.
BLIZANCI
POSAO: Pokušaj snalažljivosti na polju posla vam može doslovno upaliti. Ne očekujte da ćete imati i pristalice za svoje ideje, ali zasigurno vam se dive.
LJUBAV: Pokušavate da se pomirite sa simpatijom od ranije. Ovaj potez može da vam se isplati, ovaj put.
ZDRAVLJE: Nemate većih problema, danas.
RAK
POSAO: Nisu loše ideje kojih se pridržavate u toku svog rada, koliko se može osjetiti dovoljno znatiželjan pogled u pravcu uspjeha, kojim se vodite.
LJUBAV: Kada su u pitanju trenutne emociji prema osobi na koju često mislite, bićete malo više u svom svijetu i ne pokušavajte da konkretizujete aspekte, koji vam daju veliku imaginaciju.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.
LAV
POSAO: Solucija da se bavite privatnim biznisom nije loša i vi sami smatrate taj segment dovoljno upotpunjen za vaš trenutni poslovni portfolio.
LJUBAV: Ukoliko smatrate da su se pojedine ideje oko zajedničkog života dovoljno iskomplikovale ne očajavajte, jer su ovi aspekti samo loše posatvljeni na jedan kraći period.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.
DJEVICA
POSAO: Karakteristike vašeg znaka su se malo loše odrazile na poslovnom planu, jer imate malo jači psihički pritisak u toku dana.
LJUBAV: Nedostatak pažnje vam pravi veći problem nego obično. Posavetujte se sa osobom od povjerenja, jer vam je potrebno tako nešto.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.
VAGA
POSAO: Ne odustajete od ideje da budete najbolji u svom poslu i tom inercijom se vodite u toku dana. Pazite se ljubomornih kolega u vašem okruženju.
LJUBAV: Pokušajte da organizujete nešto posebno danas, kada su u pitanju izlasci sa vašom simpatijom. Budite otvoreniji u svojim namjerama.
ZDRAVLJE: Pojačavajte imunitet.
ŠKORPIJA
POSAO: Vaše želje vas vode do pobedničkog stava, ali vi se ne okrećete iza sebe i ne vidite ništa posebno danas kada su u pitanju lošiji detalji. Neko sve to pomno posmatra.
LJUBAV: Sami ne treba da budete i malo ste pod većim pritiskom, pa se osjeća i bolja solucija u vezi promjene statusa i samog partnera.
ZDRAVLJE: Povremena glavobolja.
STRIJELAC
POSAO: Ne odričete se mogućnosti da napredujete, pa se u tom stilu i ponašate već neko vrijeme. Možete biti doslovno opterećeni nečijim lošim idejama.
LJUBAV: Pokušavate da dominirate u situaciji, koja vam daje pun zalet za neko vrijeme. Pokazujete poveću zainteresovanost za nekoga od ranije.
ZDRAVLJE: Solidno.
JARAC
POSAO: Saradnici uočavaju da ste isuviše zahtevni i da bi bilo dobro da spustite loptu prije poslovnoj procijeni ovaj put.
LJUBAV: Ne morate da se pravdate za svaku sitnicu koliko bi bilo dobro da se otvorite na trenutak i zavirite u dušu osobi pored sebe.
ZDRAVLJE: Kostobolja.
VODOLIJA
POSAO: Kada su u pitanju novi aranžmani ne odustajete od činjenice da se neke konkretne stvari dese na prvi pogled. Budite dovoljno u fokusu koji vam može otvoriti nova vrata.
LJUBAV: Pojaviće vam se osoba na koju često mislite pa bi bilo dobro da se i vi otvorite u tom pravcu bez obzira na ranije stavove.
ZDRAVLJE: Vežbajte dovoljno.
RIBE
POSAO: Provodite vrijeme u većem radu. Aktivnosti su vas sustigle i vi nemate razloga da abrigu koliko treba nešto posebno da se angažujete.
LJUBAV: Niste sami i to je ono najbolje, ali ne sumnjajte u nečije zasluge za vaše konkretne otvorene stavove, po pitanju zajedničkog života.
ZDRAVLJE: Nesanica…

Čitaj još:   PLJEVLJA bez miliona, radnici bez posla... (foto)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more