IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OBORILA REKORD: Za tri sata, nakon što je napravila profil- evo o čemu je riječ… (foto)

Nakon što je nedavno otvorila profil na Instagramu u tri sata zapratilo je milion ljudi te je tako oborila rekord i postala korisnik koji je najbrže došao do tog broja pratilaca…

LOS ANGELES: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 25.08.2021… 00: 34…  OBORILA REKORD: Za tri sata nakon što je napravila profil- evo o čemu je riječ… (foto)

Taj je rekord do sada držao glumac Rupert Grint (najpoznatiji po ulozi Rona Weasleyja u filmovima o Harryju Potteru) koji je do milion pratilaca došao za četiri sata i jednu minutu od otvaranja profila.

Prije njega je rekord držao Sir David Attenborough (četiri sata i 44 minute) koji je naslijedio Jennifer Aniston koja je rekord od pet sati i 16 minuta držala gotovo godinu dana. 

Čitaj još:   TREBA PROBATI: Pred spavanje, pomješajte ova dva sastojka i probudićete se naspavani i kao novi

Angelina je profil otvorila u petak, 20. avgusta, a prvo što je objavila bilo je pismo tinejdžerke iz Afganistana. Objavu je dosad lajkalo 3.6 miliona ljudi. 

U opisu fotografije Angelina je naznačila da je na Instagram došla kako bi “podijelila priče i glasove onih širom svijeta koji se bore za svoja osnovna ljudska prava”...

izvor ABC

Dnevni horoskop za 25. septembar 2021. godine

Ovan rješava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlače Škorpija Read more

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine…

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan Read more