IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OBORILA REKORD: Za tri sata, nakon što je napravila profil- evo o čemu je riječ… (foto)

Nakon što je nedavno otvorila profil na Instagramu u tri sata zapratilo je milion ljudi te je tako oborila rekord i postala korisnik koji je najbrže došao do tog broja pratilaca…

LOS ANGELES: Svijet, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 25.08.2021… 00: 34…  OBORILA REKORD: Za tri sata nakon što je napravila profil- evo o čemu je riječ… (foto)

Taj je rekord do sada držao glumac Rupert Grint (najpoznatiji po ulozi Rona Weasleyja u filmovima o Harryju Potteru) koji je do milion pratilaca došao za četiri sata i jednu minutu od otvaranja profila.

Prije njega je rekord držao Sir David Attenborough (četiri sata i 44 minute) koji je naslijedio Jennifer Aniston koja je rekord od pet sati i 16 minuta držala gotovo godinu dana. 

Čitaj još:   NAKON KIŠE, STIŽE SNIJEG: Do kraja sedmice oblačno vrijeme koje se očekuje i u narednih nekoliko dana... (foto)

Angelina je profil otvorila u petak, 20. avgusta, a prvo što je objavila bilo je pismo tinejdžerke iz Afganistana. Objavu je dosad lajkalo 3.6 miliona ljudi. 

U opisu fotografije Angelina je naznačila da je na Instagram došla kako bi “podijelila priče i glasove onih širom svijeta koji se bore za svoja osnovna ljudska prava”...

izvor ABC

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more