IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. avgust 2021. godine…

Lijepa subota je pred nama, aspekti miruju i ne prijete da pokvare energiju Sunca. Uživajte u lijepom danu i budite nadasve aktivni i raspoloženi, širite dobru energiju na druge i biće vam uzvraćena…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti… četvrtak, 26.08.2021… 22: 34… Dnevni horoskop za 28. avgust 2021. godine…

Septembar nam se bliži i ulazimo u završnicu ljeta, pa ukoliko niste, prvo prelistajte naš horoskop za naredni mjesec septembar a brzo će i on vam biti dostupan i upoznajte se sa svime šta nas čeka u narednih trideset dana.
Želimo vam lijep vikend…

Puno posla za Ovna, Bik na putu uspjeha, Blizanci ne očajavaju, Rak plen za laku zabavu, Lav strpljiv, Djevica zainteresovana,Vaga i Lav u vezi, Škorpija se dopada Biku, Strijelac oklijeva, Jarac na poslovnoj nizbrdici, Vodolija otvorena, Ribe pod tenzijom…

Ovan

Posao
Niste morali mnogo toga da rješavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.

Ljubav
Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to želeli. Bićete skloni velikoj promjeni.

Zdravlje
Pojačana tenzija.

Bik

Posao
Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vrijedite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.

Ljubav
Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.

Zdravlje
Pojačano lupanje srca.

Blizanci

Posao
Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate namjeru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.

Ljubav
Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to umjeti da cieni u svakom trenutku.

Zdravlje
Nemate veći zdravstveni problem, danas.

Rak

Posao
Ušli ste u jako dobar poslovni aranžman i želite mnogo više pa se očekuju i odlični poslovni rezultati.

Ljubav
Uviđate da ste nekome odlična solucija za laku zabavu. Sami ćete odlučiti da li je to vaš cilj na emotivnom planu.

Čitaj još:   NOVA ISTRAŽIVANJA POKZALA: Mjesta u Crnoj Gori koja su OMILJENE LOKACIJE... (foto, video)

Zdravlje
Psiha vam je u redu.

Lav

Posao

Očekujete veću novčanu ponudu nego inače. Morate da budete strpljivi kada je isplata u pitanju. Neko vam može napraviti mali problem, ovaj put.

Ljubav
Očekivanja od jedne Dnevice mogu da vam se otvore nova vrata. Osjećate da se nešto posebno može desiti u periodu pred nama.

Zdravlje
Tenzije koje ste imali su prolaznog karaktera…

Djevica

Posao
Pokazujete veliku zainteresovanost za nešto više na svom poslovnom planu. Ne otežavajte trenutnu situaciju u kojoj se ne snalazite, jer se prepreke neće same od sebe otkloniti.

Ljubav
Niste navikli na loše prognoze koliko se pokazuje doza nezainteresovanosti za ono što bude vaš zadatak kada su u pitanju emocije jedne Ribe.

Zdravlje
Pazite na izbor hrane.

Vaga

Posao
Poštujete pravila na svom radnom mjestu mada neke sitnice uporno propuštate. Budite zahvalni na onome šta možete trenutno da postignete.

Ljubav
Nije loša ideja da se sretnete sa jednim Lavom, koji vam imponuje neko vreme. U suštini ste usamljeni i treba vam veća promena na polju emocija.

Zdravlje
Bolovi u zglobovima.

Škorpija

Posao
Pokušavate da steknete veće povjerenje kod klijenata i u tome uspijevate jer umijete sa ljudima. Pokušajte da napravite bolji poslovni plan jer imate veliku podršku planeta za nešto više.

Ljubav
Uvidjeli ste odavno da se nešto veliko može očekivati pa se u tome jako dobro snalazite i nemate namjeru da se postavite otvoreno i odete. Odajete utisak osobe na koju može da se osloni.

Zdravlje
Pojačano lučenje hormona.

Strijelac

Posao
Ukoliko ste student još neko vreme možete imati problem sa ispitima. Budite strpljivi, pa se neće desiti nešto protiv vaše volje.

Ljubav
Pokazujete veliku bolećivost prema osobi u vašem okruženju. Ne morate da se otvoreno postavite sve dok ne uvidite gde vas vode osjećanja.

Zdravlje
Poboljšavate imunitet.

Jarac

Posao
Polje karijere je jako loše postavljeno pa se savjetuje da povremeno spustite loptu i počnete malo bolje da gledate na detalje, koji vam se ne dopadaju.

Čitaj još:   PRVI PUT U HISTORIJI: Cijena barela američke nafte ispod nule... (foto)

Ljubav
Imate više sreće na polju ljubavi, pa samim tim usmjerite upravo na ovaj segment energiju. Osoba pored vas zavređuje veću pažnju.

Zdravlje
Osjećate da ste puni energije.

Vodolija

Posao
Ukoliko ste trenutno nezaposleni, ne očajavajte, jer se neke konkretne stavari mogu desiti upravo danas.

Ljubav
Poboljšavajte svoj emotivni segment, jer ćete biti dosta otvoreniji i opušteniji u komunikaciji sa ljudima.

Zdravlje
Stres koji ste imali će se smanjiti.

Ribe

Posao
Pojačana tenzija na polju posla je kod vas prolazna kategorija. Bavite se pozitivnim stvarima i ne pokušavajte da se snebivate oko bitnih odluka, djelujte brzo.

Ljubav
Pojačana tenzija između vas i partnera je nešto što ne možete izbeći iz prostog razloga jer se osjeća velika razlika u stavovima, koje protežirate.

Zdravlje
Pojačana psiha u večernjim satima…

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more