IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO- ZABAVA POČINJE U HOTELU EVROPA: Muzičari koji će uljepšati vjenčanje godine… (foto)

Gosti su krenuli ka hotelu Evropa gdje će biti održano općinsko vjenčanje i slavlje. Goste će zabavljati pjevači Semir Cerić Koke, Fatmir Sulejmani te Isak Šabanović…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti… petak, 27.08. 2021…17: 34… SARAJEVO- ZABAVA POČINJE U HOTELU EVROPA: Muzičari koji će uljepšati vjenčanje godine… (foto)

Šerijatsko vjenčanje kćerke Bakira Izetbegovića, Jasmine Izetbegović održano je u Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, nakon čega su gosti prešli u hotel Evropa gdje će biti održano i građansko vjenčanje te zabava.Jasminin izabranik je Ćamil Humačkić, rodom iz Stoca.

Gosti su krenuli ka hotelu Evropa gdje će biti održano općinsko vjenčanje i slavlje. Goste će zabavljati pjevači Semir Cerić Koke, Fatmir Sulejmani te Isak Šabanović.

Uprkos kišnom vremenu veliki broj građana se okupio u haremu Begove džamije kako bi ispratili vjenčanje, a pristigle su i brojne zvanice iz političkog svijeta i javnog života.

Čitaj još:   Naoružani napadač ubio deset ljudi, uključujući i policajca u prodavnici hrane... (foto i video)

Podsjetimo, vjersko vjenčanje je obavio reisu-l-ulema Husein Kavazović, a jedan od svjedoka je bio i turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan koji je jutros, između ostalog i ovim povodom stigao u Sarajevo.

Tu su bili član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, te istaknuti članovi SDA kao što je Adil Osmanović, Halid Genjac, Edin Ramić, Sedin Kahriman, Haris Zahiragić i mnogi drugi.

Prisutni su i Asim Sarajlić kao i direktor Obavještajno- sigurnosne agencije Osman Mehmedagić.

Na vjenčanje je stigao i glumac Emir Hadžihafizbegović…

Osim Erdogana vjenčanju prisustvuje i njegova supruga Emine, kao i njegov sin Bilal te snaha Reyyan…

izvor iBalkan.net / agencije

HAPŠENJE NA GRANICI: Nabavili LAŽNE PCR testove u kafani u NOVOM PAZARU…

Kosovska policija zabilježila je jutros još jedan pokušaj prelaska sa Read more

Dnevni horoskop za 18. septembar 2021. godine

Ovan bez realizacije, Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi Read more