IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO ZA CETINJE- APLAUZI Đukanoviću i Erdoganu: Predsjedniče, živio za ovu izjavu! (foto i video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan sa suprugama su danas prošetali Cetinjem u pratnji diplomatskog kora i obezbjeđenja…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… subota, 28.08. 2021… 16: 54…  BRAVO ZA CETINJE- APLAUZI Đukanoviću i Erdoganu: Predsjedniče, živio za ovu izjavu! (foto i video)

Tokom šetnje dva predsjednika prijestonicom Cetine pozdravljeni su aplauzom, a posebno predsjednik Crne Gore.

Živjeli! Predsjedniče živjeli za ovu izjavu!”, kazao je muškarac iz obližnje kafane, nakon čega se čuje gromoglasni aplauz Cetinjana upućen Milu Đukanoviću…

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je najavio je da, će ukoliko njegov apel ne bude uvažen i ustoličenje ipak bude na Cetinju – 5. septembra biće u prijestonici– na mjestu gdje će se braniti čast i sloboda naše zemlje.

Đukanović je danas u vezi ustoličenja mitropolita SPC Joanikija kazao:

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 6. maj 2020. godine

”Pametno bi bilo ustoličenje izmjestiti, u nekom od drugih brojnih hramova Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Sve radi postizanja multietničke harmonije i dobrih međudržavnih odnosa. U budućnosti želimo da svaki građanin Crne Gore, uključujući Crnogorce i Srbe, nesmetano uživa vjerske slobode i vjerska prava”.

Erdogan danas boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori. On se sastao sa crnogorskim kolegom Milom Đukanovićem, a planirani su i susreti i sa predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, kao i posjeta Nizamskoj džamiji i Medresi “Mehmet Fatih”.

izvor Sdandard.co.me

Dnevni horoskop za 25. septembar 2021. godine

Ovan rješava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlače Škorpija Read more

VIC DANA: Zoran Milanović u banci… (foto)

 "Dobar dan. Molim vas, možete li mi unovčiti ovaj ček?"  Read more

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine…

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan Read more